Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryon87

félisten

válasz tesz-vesz123 #70969 üzenetére

Látatlanban írod a P40Pro használhatóságát, mikor nem használod életvitelszerűen. Az hogy neked fontosak a játékmentések meg más is talán, az egy dolog, olyan telót veszel a továbbiakban, amin van Google. Nekem 2 játék van fent, nem függenek a Play játékok alkalmazástól. Asphalt 9 mentését sose tudtam átvinni más telefonra régebb, így nekem ez nem számít.
    Minden más alkalmazás remekül fut, az hogy a Powerampot kell nélkülözzem, mert a Playen akarja ellenőrizni a megvételt sem halok bele, mert a gyári lejátszó még jobb is a Histen beállításaival.
    Megszokott időjárás appom, ami egy 3rd party app, helyettesítve egy másikkal, a mobilaréna meg megy böngészőből ahogy régen, az alkalmazás csak egy segítő jópofaság, ami kb 1.5 éve létezik és tele van reklámmal. Ennyit kell nélkülözzek a nagy Googletól. Minden mást úgyanúgy használok, ahogy a korábbi telefonjaimon mindenféle mókolás nélkül.
    Tehát mennyire is nem használható a P40 széria? Ja hogy nem tudod, mert nem olyanod van :C
    na én adatok ellenőrzése nélkül írtam tegnap valamit a Note20Ultráról, amit ma bepótóltam, hogy megnéztem élőben, és ugyanazt nyugodt szívvel elmondhatom újra...

• S e t h

nagyúr

válasz tesz-vesz123 #70969 üzenetére

A felismerés kulcsa, hogy rájöjjünk, mindegyik túlárazott xar. Amíg eddig nem jutunk el, addig a gyártók megpróbálnak évről-évre egyre több kompromisszumot letolni a torkunkon.
    Hát nem volt jobb régen, amikor még csak az iphone lopta ki egyedül a szemünket, igaz jobbára ő képviselt csak minőséget.

Most meg egymást tapossák agyon a felsőházban és évről-évre nulla innovációval próbálnak bennünket elkápráztatni.
    Évekkel ezelőtt hagytam abba ezeknek a nagy elánnal beharangozott bemutatóknak a nézését, mert elég volt a sok "meghallottuk mit szeretnének az emberek és íme itt van" bullshit.
    Azt sajnálom, hogy nem korábban.

Új hozzászólás Aktív témák