- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
válasz
vodrosjozsi #67611 üzenetére
Félrement, nem neked szántam.Sorry!
-
Drakmusz
addikt
válasz
Mondanám hogy kitalált történet, de sajnos nem....
A múlt héten pénteken indultam volna dolgozni, reggel 8 óra.
Valaki dörömböl az ajtón, a szomszéd néni az.
Elmondja hogy párom apukája a kertben fekszik hátul, mozdulatlan.Jani bácsi 75 éves, de még aktív.Fűkaszálás közben megállt a szíve, én próbálom meg újraéleszteni.Mellettem a kihangosított telefon, azon adják az instrukciókat a mentősök.Telnek a percek, szólnak hogy küldtek egy helikoptert is.Megjönnek, ők folytatják.Sikerül újraéleszteni, de legalább 15 perc eltelik.A helikopter leszáll a közeli gátra, a nagyfiú elautózik egy műszerért.Azt tudni kell hogy a ház három szintes.Felül lakik Papa, középen mi hárman a kisebbik gyerekkel, alul a nagyobbik csemete a barátnőjével.
Olyan meredek a lépcsőnk hogy nem tudják felvinni.Kijön a tűzoltóság, szétvágják a szomszéd kerítését.Végül abba az irányba tudnak elindulni vele.
Berakják a mentőbe, elindulnak.Az állapota azóta is válságos.Június közepén mentünk volna nyaralni, először Svájc onnan Provence.Minden befizetve, repjegy, vonatjegy, szállás stb.
Természetesen minden ugrott, de a pénzt lesz.rom.Nagyon sokat dolgozunk, jót tett volna a pihenés.És ugye itt mondhatnám hogy ezzel vége is.Viszont ma reggel a munkából hazatelefonálok hogy minden okés-e otthon.A párom elmondja hogy fentről zajokat hall.Felmegy, de addigra már nincs ott senki.A zár feltörve, betörtek.Hétfő délelőtt 11-kor, Budakalász főútja mellett.
Külön bejáratú minden lakrész.Ha csak fél perccel előbb megy fel, tuti hogy találkozik valakivel.
A helyszínelés lezajlott, k.rvára kivagyunk.
Szerencsés ember a mi betörőnk, még jó hogy nem voltam szabadnapos....
Hát ennyi srácok, próbálok magamhoz térni.Péntek óta csak pár nap telt el, de ezt az ellenségemnek sem kívánom. -
válasz
Mindenki kémkedik aki tud, de azt gondolom, a Google-nél nagyobb kémet keresve se találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo 3DS és DS topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest