Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Ptech
addikt
Miért nincs használva ez a topic, szerintem azért jól jönne a Marketnek is egy.
Na, én egy olyan dologba futottam bele, hogy Marketes vásárlásnál hibaüzenetet dob ki a címemre:
'there is a problem with the address'Megpróbáltam ékezetek nélkül, stb, semmi sem segített. Mi lehet a baja?
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Többször előfordult már velem, hogy nem konkrét androidos programokkal, hanem magával a Markettel akadt gondom. Arra gondoltam, és ha a moderátorok is úgy látják, illetve igény is lenne rá, hogy létrehoznék egy témát, ahol magával a Markettel kapcsolatos kérdéseket lehetne feltenni és megválaszolni. Így nem független/egyéb androidos vagy csak részben kapcsolódó fórumtémákba kellene ezeket beírni, hanem itt lehetne gyűjteni akár kérdéseket a működésével kapcsolatban, akár hibákról kérdezni, például hogy mások is tapasztalják-e vagy adott embernél van csak a jelenség, stb. Ezt persze mind a telefonos és mind a webes Marketre értem.
A mostani problémám, hogy a Market a webes oldalán még mindig látja az eladott telefonomat, csak az új tulajdonos szolgáltatójával. Ez hogy lehetséges? Eladás előtt teljesen formáztam a telefont, sőt a microSD-t is, nem maradt benne a fiókom, miért látja mégis a Market és hogy tudom törölni onnan? A beállítások közt csak elrejtés van.
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest