- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazsintaor
csendes tag
Nem tudom hogy hogyan, sok mindent csináltam de sikerült vissza rakni a gyári ROM-ot. Viszont most meg nem csinál semmit, fekete a képernyő, töltöttem is egy darabig hátha nem reagál semmire.
-
gazsintaor
csendes tag
válasz
osztszoroz #5888 üzenetére
Nem tudom megnyitni már a recovery menüt sem, ott is ugyanúgy újra indulgat. Scatter biztosan jó, és le is volt formázva elötte.
-
gazsintaor
csendes tag
Flashtool verzió váltás megvolt és az sem segített sajnos. Bármit szeretnék csinálini a SP Flashtool-al, mindig ezt a hibaüzenetet írja ki.
-
gazsintaor
csendes tag
Sziasztok!
Blubo Maya-ra akartam feltenni a TWRP-t, és utána kalap kabát. Mindig újra indul ha csak simán bootolok, recovery menünél is. SP Flash-el megpróbáltam feltenni a gyári ROM-ot, de ilyenkor meg egy hiba üzenetet kapok. [link]
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest