- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iped
csendes tag
válasz
cappa72 #2693 üzenetére
A belső sd formatra gondoltam TWRP-ben - ezt nem mertem megcsinálni, visszaolvasva a rossz tapasztalatokra fórumokban.
Másnak nem olvastam ilyen gondot a magyar fórumokon, külföldieken inkább olyat, hogy nem mountolja az internal sd-t: de erre se tud senki tuti megoldást. Én meg nem vagyok benne biztos, hogy nem mountolta, mert látta sdcard0-nak, de a mérete 0/0 volt (df-el is!), írni nem lehetett rá semmit, semmivel.
Vagy 10x wipeoltam TWRP alól a systemet, cache-t, data-t, internal sd-t (mind a kettőt amit kiírt) és vagy az ötödik pontosan ugyanúgy végrehajtott stock VibeUI 2.5 restorral egyszer csak rendbe jött
Nem találok rá magyarázatot, mi történhetett.
Igen, a saját topicjában Dominót kérdeztem, de nem tudott rá mit mondani.
Köszönöm a segítségeket, végül is jó lett...a semmitől. -
Iped
csendes tag
Adódott egy problémám, aki tudja plíz írja meg mit kell tennem:
Felraktam a Lenovo K3 Noteomra a Nexus v2 ROM-ot, TWRP-vel. a Twrp-ben wipoltam a cachet, a dalvik cachet, a datát, internal SD kártyát.
A Nexus v2 elindult simán, csakhogy legnagyobb megdöbbenésemre - bár érzékeli a rendszer hogy van -, de az internal sd card mérete 0/0. Ez miért van? Nem lehet rá írni, semmit sem tudok vele csinálni. Külső SD kártya jó, látja, kezeli.
Mit csináljak, hogy visszajöjjön az internal SD card?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Battlefield 6
- Amazon
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest