- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
cappa72 #5783 üzenetére
Szokás szerint az ágyúval verébre kategóriát műveltem. Persze, biztosan reflow kell, nem átnézni, hogy mit cseszhettem el.
De úgy látom, senkinek nincs kedve találós kérdésest játszani, így leírom, mik voltak a gondok:
Legelőször is, hogy nem emlékeztem arra, hogy szombat éjjel mégiscsak elindítottam a firmware upgrade frissítést az általam kreált fw-vel. Úgy emlékeztem, csak terveztem másnapra :D Hiába, mindig az utolsó sör a hibás
Ugye a tabiról nem sokat tudtam, de annyi kiderült, hogy JTY KT107, plusz a belsejében lévő címkéről a részletek is. A Needromon van is egy jópár FW, de egyik sem stimmelt ehhez, mégpedig azért, mert a partíciók kezdőcímei máshogyan vannak. (Meg több minden más is). Ez egy recovery read back-nál derült ki, nem volt jó helyen a fejléc. Találtam egy MT6850-es scatter fájlt a neten, aminél stimmelt a recovery kezdőcíme (persze több partícióé nem stimmelt, ezeket meg kellett találnom és átírnom), és abban volt egy plusz partíció, az ITEMS. Így, nagybetűvel. Ez volt a gond, ugyanis az fw upgrade frissítés után az emmc-n szintén nagybetűs lett a partíciónév, a preloder és az LK pedig kisbetűs névvel kereste a partíciót (linux alapú rendszerek ugye megkülönböztetik a kis- és nagybetűket), de olyat meg nem talált (items partition not found) Tehát át kellett írnia a scatterban kisbetűre, majd újból firmware upgrade, és voila.
Egyébként erről az items partícióról tud valaki valamit? Egyetlen szöveges ini fájlt tartalmaz, amiben a kijelzőhöz és első- hátsó kamerákhoz szükséges kamerák driver nevei vannak. Ha ez hiányzik, az lk elszáll, mert nem tudja azonosítani a szükséges lcm (kijelző) driver-t.
Úgy nézem, a kínaiak újabb találmánya, hogy még könnyebben lehessen fake variációkat létrehozni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest