- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
cappa72 #5514 üzenetére
Okés, azzal az SPTool-al, ami a Beex frissítő csomagjában van, gond nélkül megy a kiolvasás. Mondjuk ez is hozta a spare, page és egyéb lehetőségeket, de engem nem vert át, mert lementettem az összes módban
Ránézésre nincs siker, mert az eredeti boot.img 4 megás, amik meg keletkeztek, azok 8 mega fölött vannak.
Nade engem sem ejtettek a fejemre teljesen. A partíció mérete egy dolog, viszont nyilván nagyobb, mint amekkora kell. Simán total commanderben összehasonlítottam (binárisan) az update boot.img-t a rom_1-el (page only). És mit látok? Egészen $445800-ig azonos, utána a mentés csak $FF-et tartalmaz (nem görgettem teljesen végig de ránézésre az). Ha pedig a $445800-at visszaszámolom decimálisba, akkor 4 478 976-et kapok, ami pedig pontosan megegyezik az updateben található boot.img méretével, azaz mondhatjuk azt, hogy a lementett boot.img teljesen azonos! Csak éppen mentéskor nem tudja szegény SPTool meddig érdemes beolvasni, hiszen méretnek a teljes partíció mérete volt megadva. Okés, hogyan tovább?
-
mikk2000
őstag
válasz
cappa72 #5514 üzenetére
Szia, szerintem elbeszélünk egymás mellett, mivel én pont az tészrevételeztem, hogy az update scatter file nem ül az adb-vel kiolvasott adatokhoz (és a scatter file ügye az updatelt firmware, legalábbis a dátumából ítélve). Erre te meg megismétled a scatter file adatait. Mindegy, látva a publikációidat nyilván nagy tudással rendelkezel a témában, csak én is szeretném érteni, mit csinálok.
Nos, ez alapján a leírásod alapján a boot.img-t menteném le [link]
Legújabb SPToolal próbálkoztam egyelőre, már ott elakadtam hogy vannak olyan opciók pluszban hogy page only, page + spare only spare és hasonlók. Mindegy, kettőt kiválasztva, csatlakoztatom a telót, de 0%-nál nem megy tovább percekig. Megnézem régebbiverzióval is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest