Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
mikk2000
üzenetére
Megpróbáltam még egyszer... de most kíváncsiságból rendszergazda módban indítottam a command promptot... mondjuk senki nem írta hogy abban kéne és nem is reklamált a progi sem. Plusz kikapcsoltam a védelmi progikat.
Erre amikor a tab újraindult, akkor látom a PC képernyő jobb alsó sarkában hogy valami ADB driver telepítésre került, és ezek után a TAB tök fekete képernyővel fogad, egyik sarokban pici "fastboot mode" szöveg. Kiadtam a fastboot reboot parancsot, erre a tab újraindult. Akkor most örülni kéne?
d:\NetOK\MobilUtil\platform-tools>adb reboot bootloader
d:\NetOK\MobilUtil\platform-tools>fastboot reboot
Rebooting
Finished. Total time: 0.005sd:\NetOK\MobilUtil\platform-tools>
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Munkanélküliség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Sweet.tv - internetes TV
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini PC
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest