Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Akartam mondani, hogy kár, mert bármelyik romban lévő jó hozzá...
Biztos ez?
Na jó, félig biztos, viszont a másik fele meg az, hogy a nem pont hozzá való simg flesselése után jöhet egy factory reset, mert nem tud rendesen elindulni. Megint csak tudománytalan tapasztalat, már nem tudom melyik tab vagy telefonnál helyettesítettem én is cache és data img-ket más rom-ból valóval, és csak FR után indult el a rendszer ténylegesen.@(#4160) gorje
Ha van root, akkor a dd mentés is megfelelő, ahhoz nem kell kikapcsolni a telefont.
Ha nincs root, akkor marad a Flashtool-os megoldás, az néhány kivételtől eltekintve minden esetben használható mentésre - kikapcsolt állapotban.
Az MTKDT a 6580-ra nem alkalmazható (ez már a 6592 után készült SoC, így alkalmatlan a 6595, 67xx, 6580, Helio sorozatokhoz. Más felépításű.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- SörcsaPH!
- Gaming notebook topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Óra topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest