Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Akartam mondani, hogy kár, mert bármelyik romban lévő jó hozzá...
Biztos ez?
Na jó, félig biztos, viszont a másik fele meg az, hogy a nem pont hozzá való simg flesselése után jöhet egy factory reset, mert nem tud rendesen elindulni. Megint csak tudománytalan tapasztalat, már nem tudom melyik tab vagy telefonnál helyettesítettem én is cache és data img-ket más rom-ból valóval, és csak FR után indult el a rendszer ténylegesen.@(#4160) gorje
Ha van root, akkor a dd mentés is megfelelő, ahhoz nem kell kikapcsolni a telefont.
Ha nincs root, akkor marad a Flashtool-os megoldás, az néhány kivételtől eltekintve minden esetben használható mentésre - kikapcsolt állapotban.
Az MTKDT a 6580-ra nem alkalmazható (ez már a 6592 után készült SoC, így alkalmatlan a 6595, 67xx, 6580, Helio sorozatokhoz. Más felépításű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
- új iPhone 17 256GB white fehér független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő