Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
loplopl
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek!
Már másfél éve vagyok tulaja egy THL T6 Pro telefonnak. Ezidáig semmi gondom nem volt vele, teljesen gyári szoftver és hardver állapotban volt. Csakhogy megjelent egy 2016.07.01-es frissítés, amit én nem is töltöttem le. Viszont az értesítési területen kiírta múlt péntek délután és a lányom rányomott és frissített. Ez után egy újraindulást akart a készülék elvégezni, de azóta gyakorlatilag nem életképes. Csak a ledvaku villog, ha beteszem az akksit, de az kb. 3 másodpercenként, míg ki nem veszem. Nem indul a volume up + power próbálkozással sem. Semmi életképes jelet nem ad vissza. Mentésem nincs róla, nem állt sosem szándékomban a gyári állapotát megváltoztatni, mert mint írtam nekem jó volt. Kelzsoca féle dolgokat olvasgattam meg itt a fórumot, de mentés nélkül nem álltam neki semminek. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Nekiessek a flash-nek úgy, hogy nem tudom a build számot sem? Előre is köszönöm a segítségeteket, jó lenne helyrerakni valahogy, mert a családi kasszába nem fér bele most egy telefonvásárlás. Köszönettel Laci ui.: nyisziati irányított át ide a THL T6 pro fórumról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Videó stream letöltése
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest