- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
loplopl
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek!
Már másfél éve vagyok tulaja egy THL T6 Pro telefonnak. Ezidáig semmi gondom nem volt vele, teljesen gyári szoftver és hardver állapotban volt. Csakhogy megjelent egy 2016.07.01-es frissítés, amit én nem is töltöttem le. Viszont az értesítési területen kiírta múlt péntek délután és a lányom rányomott és frissített. Ez után egy újraindulást akart a készülék elvégezni, de azóta gyakorlatilag nem életképes. Csak a ledvaku villog, ha beteszem az akksit, de az kb. 3 másodpercenként, míg ki nem veszem. Nem indul a volume up + power próbálkozással sem. Semmi életképes jelet nem ad vissza. Mentésem nincs róla, nem állt sosem szándékomban a gyári állapotát megváltoztatni, mert mint írtam nekem jó volt. Kelzsoca féle dolgokat olvasgattam meg itt a fórumot, de mentés nélkül nem álltam neki semminek. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Nekiessek a flash-nek úgy, hogy nem tudom a build számot sem? Előre is köszönöm a segítségeteket, jó lenne helyrerakni valahogy, mert a családi kasszába nem fér bele most egy telefonvásárlás. Köszönettel Laci ui.: nyisziati irányított át ide a THL T6 pro fórumról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Energiaital topic
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest