Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Szia! Ha egy kicsit(pár oldalt) visszaolvasol akkor láthatod mi lesz ebből. Már pár hete szóraoztatja itt a közönséget egy Úr!
Nekem is volt sajna egy ilyen esetem. A "Cubot one s" és a "Tronsmart Ts7" sajna az azonos SOC ellenére a kijelző más és hiába sikerült felraknom a flashtool-al a ROM-ot többször is sikeresen sajna nem látom a telefon működését csak hallom
Fement rá 2db N8000-es rom is. Sajna azoknál meg a kijelző kalibrálásával van gond. Mivel égen földön nincs hozzá "gyári" ROM így halott a dolog. Csak recoveryből telepíthető Firmware lenne de mivel az UBOOT.bin (lk.bin) hiányzik semmire nem jó. Na meg a legszebb az, hogy adb-n keresztül nem tudok rá recoveryt flashelni sem. Ha nem akarod magad copatni
akkor inkább bele sem kezdesz. Bár te tudod.........
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen egeret válasszak?
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is volt sajna egy ilyen esetem. A "Cubot one s" és a "Tronsmart Ts7" sajna az azonos SOC ellenére a kijelző más és hiába sikerült felraknom a flashtool-al a ROM-ot többször is sikeresen sajna nem látom a telefon működését csak hallom
Fement rá 2db N8000-es rom is. Sajna azoknál meg a kijelző kalibrálásával van gond. Mivel égen földön nincs hozzá "gyári" ROM így halott a dolog. Csak recoveryből telepíthető Firmware lenne de mivel az UBOOT.bin (lk.bin) hiányzik semmire nem jó. Na meg a legszebb az, hogy adb-n keresztül nem tudok rá recoveryt flashelni sem. Ha nem akarod magad copatni
akkor inkább bele sem kezdesz. Bár te tudod.........