Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolez
csendes tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Az egyik oldalt lefordíttattam kuglival és nekem is majd kiszúrta a szemem az sgx6.. széria. Ha ezek a telók a mostaniak helyét veszik át ár szempontjából, akkor mindegy, hogy a forint hol fog állni még úgy is iszonyat jó vétel lesz.
-
nolez
csendes tag
válasz
tibcsi99
üzenetére
Persze a 4.0.9 es ICS egyből feltűnt nekem is, viszont a szabad memória mérete 512 RAM esetén nem hiszem, hogy lenne 180 MB körül, persze ha előtte böngésztük a telefont és nyitogattunk alkalmazásokat. Egyébként az 512 MB rammal sincs semmi probléma, ahogy tesztvideókat elnéztem, sőt a nagy kijelzős (5, 5.2) haipai-ok zökkenőmentesen futottak fél gigányival ICS-en. Nem tudom hogy vagytok vele, de kicsit félek az ilyen telefonok vásárlásától, főleg amelyikhez nincs külön bármiféle fórum. A zopo zp100, és a haipai 9220 nak tudom, hogy van még xda-n is, azok valószínű megbízhatóbbak. Ahogy elnéztem teszteket sok helyen írták, hogy a markettel oda vissza kell babrálni, hogy egyáltalán legyen vagy tudjon az ember letölteni belőle. De cáfoljatok meg ha valamit nem jól mondok, mert különben nagyon kecsegtető ajánlatoknak tűnnek ezek a telefonok.
Te melyik haipai-t rendelted?
Ha már megnyúztad, egy kis elménybeszámolót esetleg nyújthatnál számunkra, nagyon kíváncsi vagyok mit produkál.
-
nolez
csendes tag
Hali all!
Az iHTC (Titan) x310e nevű klónról esetleg hallott már valaki vagy van e bármiféle tapasztalata vele kapcsolatban? Specifikációk alapján nem tűnik rossznak, az 1GB RAM terén vannak kételyeim, habár több videón is láttam antutu benchmarkban 1024.2 MB-ot kiírva.
Mobile-phones.cn oldalán 203 dollár, amennyiért ajándék ha a hardver tényleg ilyen, de semmi fejlesztői fórumot nem találtam eddig hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő