Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

5423r

üzenetére
						A ZP999 októberben jelent meg, de kb. esélytelennek látom, hogy kiadják rá a Lollit. Az 5.1 -et meg főleg nem, pedig sztem nekünk fontos mérföldkő. Ebben van először dual SIM -re Google API. Tehát a ZP999 sztem nem ajánlott.
Ugyanakkor a Lollinak még mindíg nem olyan teljes a kompatibilitása az alkalmazásokkal, mint a 4.4 -nek. Itt első sorban a rendszert mélyebben érintő alkalmazásokra gondolok. MTK -nál Google API -k nélkül is van lehetőség beleszólni a SIM kezelésbe. Ezért én kifejezetten olyan telót kerestem, amin KK van (a 4.3 jobban tetszett volna, de az már kifutott). Szvsz. a ZP999 ajánlott.
Remélem, érted a paradoxont. Csak nagyon általános, elnagyolt szempontok szerint lehet ezt kategorizálni. A függöny mögé nézve már egyáltalán nem ennyire egyértelmű, hogy mi a pozitív és mi a negatív tulajdonság. Pixelhegyek vs. alacsonyabb GPU terhelés. Amoled vs. más technológiájú kijelző. A stabil GPS nagyon fontos vs. a stabil bluetooth sokkal fontosabb, mert egy külső vevő jobb, mint egy beépített. Stb, stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Arc Raiders
 - Assetto Corsa Rally
 - Apple asztali gépek
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Lexus, Toyota topik
 - Hardcore café
 - TCL LCD és LED TV-k
 - További aktív témák...

- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
 - HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
 - 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
 - Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest