Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- potyautas: Vágyak
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluhm
aktív tag
válasz
Sunrise85 #81057 üzenetére
Mindkét sim-be ugyan ezt csinálja? Korábban írták itt, hogyan lehet megnövelni a mikrofon hangerejét a telefonon, esetleg próbáld meg azt. Nekem is ilyen telefonom van, már pár hónapja használom, de ilyen problémám nem volt. Amikor megvettem, sokan panaszkodtak, hogy halkan hallanak beszélgetés közben. Ezt nagyon egyszerűen orvosoltam. Mivel elég nagy a telefon mérte -amihez korábban nem szoktam hozzá- úgy beszéltem telefonálás közben, hogy eléggé eltartottam a számtól a telefon alját, ahol a mikrofon van. Annyit csináltam, hogy közelebb vittem beszélgetés közben a mikrofont a számhoz, innentől kezdve senki nem panaszkodott. Persze ezt a mikrofon hangerő beállítást szoftveresen is meg lehet csinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PlayStation 4
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Hosszabb bemutatón a Hunger, a horror extraction shooter
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest