- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Igen félreértették amit írtam. Az tény és egy dolog, hogy aki kéri az átirányítást az ezért fizet és ezt a díjat nem a hívó fizeti. De pl nálam a hálózaton belüli percdíj 30ft a hálózaton kívüli 39ft. Vagyis ha én hívok egy hálózaton belüli számot ami át van irányítva akkor én 39ft fizetek percenként! DE ez a csomagtól függően jóval több is lehet sőt az sem mindegy némelyiknél, hogy melyik szolgáltatót hívja és mikor. Azt pedig csak a jóisten tudja, hogy pl 5 perc ilyen beszélgetésért nekem az 5perc külső hálózaba történő hívást veszi le az egyenlegről vagy még ugyanezt a hálózaton belüli hívásra is levonja. Nem csodálkoznék ha mindkettőt lerántaná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest