Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNpusi
csendes tag
HDC: Ram az halál, a proci meg arm11. 145 ért láttam már 512mb ram +mtk6577 est.
Bluebo: az a ram még mindig halál.Véleményem szerint legalább 512mb ram, mtk 6575 (ez cortex a8) a többi talán egyén válógatós.
Cáfoljatok meg, ha rosszul gondolom.szerk: jah a fastcardtech supportjáról nem sok pozitívat hallottam.
-
sasa311
veterán
Azt, hogy 6 napja rendeltem nyugdíjas szüleimnek fastcardtechtől 2 telefont. Ma nagy nehezen válaszoltak úgy, hogy 4 levelet küldtem nekik egybe, hogy NINCS raktáron. Nem is értem, ez 6 napig nem tűnt fel nekik?
Megírtam, hogy nekem végülis bármi hasonló jó, mert tök mindegy, arra persze megint basztak válaszolni...
Tényleg nincs egy normális kínai eladó sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő