- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
Ha fontos az akkuidő, ne ezt vedd neki. A maximum amit ki tudtam hozni belőle, az az 1 nap 13 óra, és ennek nagy részében képernyő háttérvilágítás minimumon, wifi-mobilnet off. Ha nem gond a naponkénti töltés, akkor viszont nyugodtan. Orosz fórumról vadászott cwm-et flasheltem rá , majd abból supersu.zip-et, root tökéletesen működik. Fényerő ok, hangminőség ok, hangerőt mobileunletools-al felzavartam maximumra, így már az is jó. Kamera átlagos, nappal kifejezetten szép képeket lehet vele lőni. Nekem fehér van, szerintem kifejezetten esztétikus készülék. Kérdezni lehet, ha valami még érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ANNO 1800
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gitáros topic
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2286
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest