Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Kamera ügyben nem tudok nyilatkozni, de ahogy látom 10 dollár a különbség a két készülék között, pedig a ZTE hardveresen jóval erősebb a Lenovo-nál. Nagyobb felbontású és méretű (akinek számít ez utóbbi, nekem pl. igen) kijelzője van, kétszer annyi RAM van benne, és Intel Atom CPU, ami sokkal combosabb az MT6582-nél. Én mindenképpen a ZTE-t választanám.
Amúgy egészen korrekt kamerák kerülnek manapság ezekbe a kínai készülékekbe, legalábbis ha videózásról van szó. Éppen a múltkor nézegettem a Nikon Coolpix S6500-at, videózáshoz kerestem valami olcsóbb kamerát 50000 forint körül. Hát nem voltam tőle elájulva, főleg úgy, hogy az áfával együtt kb. ugyanennyibe kerülő Zopo ZP810-em jobb minőségű videó készít, mint az a Nikon. Ami ugye kamera. Nem telefon.
A fotózás persze más tészta, fotózásra csak kamerát vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest