Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Brain75 #62810 üzenetére
A héten kellett s3-mal készült képeket néznem munka miatt. Nagyon elcsodálkoztam azokon a teljesen elmosódott képeken, a felén nemhogy részletek nem voltak, de még azt sem lehetett felismerni, hogy mi van rajta. Teljesen le voltam döbbenve.
Szóval innentől kezdve engem nem fog izgatni egyetlen kínai telefon szidása sem, minden telefon alkalmatlan képek készítésére.
-
balazs1022
őstag
válasz
Brain75 #62810 üzenetére
A video 1. felének tényleg nincs sok értelme. És S3 felhasználóként sztem is meg kellett vna törölni a lencsét. De én direkt a tesztelős részt emeltem ki. Valóban sok gyártónak ilyen alapossággal kéne telefont gyártani. (amúgy sztem már nagyon közelítenek kamerába a nagyokhoz a kínaiak, egyre többen használják a sony, omnivision modulokat )
(#62812) RVR400. Erre a tesztre kíváncsi lennék. Remélem megosztod majd velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Jövedelem
- Milyen széket vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest