- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
anonym1s #54656 üzenetére
Több áthúzott garanciapapírt láttam én már életemben, mint sikertelen kínai garanciáztatást... Meg van a másik gari, amikor a tecsóba visszaviszed a májaudelyó tabletet, és 3 hét múlva visszakapod, ahol közlik, hogy jó. Se egy munkalap, se egy letépett gariszelvény, semmi infó, mert a tecsós ügyfélszolgálatos csak visszaadja, majd konstatálod, hogy ezzel bizony ugyanaz van, mint azelőtt volt...
-
citkar
addikt
válasz
anonym1s #54656 üzenetére
Én annyit tudok hozzátenni, hogy a tisztességes kérdésemre mindig válaszoltak és garanciáztatták a telefonom.
Te 2-5 hónapról beszélsz, míg én kb. 6 hétről, megint ferdítesz.Nem állítom, hogy tökéletes a kínai webshop garanciája, de eddig nem volt több problémám velük, mint Magyarországon vásárolt termékkel kapcsolatban (sőt, kevesebb), amire azt mondja az ember "létező garancia".
El kell fogadnod a tényt, hogy igenis van működő garancia. Azért mert neked és néhány embernek problémája volt nem jelenti azt, hogy másnak is lesz. Nyilván lesz még probléma ezután is, mint mindenhol...Magyarországon is (ne hasonlítsuk egy extra, premuim szolgáltatáshoz).
De elárulom, hogy Magyarországon többet hazudtak a képembe pl MM üzletben, mint kínai webshopban, így egyáltalán nem érzem rosszabbnak az utóbbit, mindegyik vagy megtartja, amit mond, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged