Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Gorilla ide vagy oda (ha van is benn én is csak első generációsra tippelek) az is tud rendesen karcolódni (még talán jobban is mint a sima plexi) Tapasztalat, Milestone 1... De SGS, Desire S topicban is lehet negatív tapasztalatokat találni ezzel kapcsolatban.
Szerintem leszűkítettem 1 típusra: maradok a márkánál, ZTE V970-ben a legtöbb videón van magyar nyelv, max vadászok romot ha mégse. Neve is van, korrektül össze van rakva, speckója is jó. JB-ről nyilatkozhatnának valamit, meg picit jobban menjen $200 alá az ára, aztán instant get. Ami zavar: az _összes_ ilyen kínai MT6577-es romban benne hagyták a "túlgörgetést" [link] ami azt hiszem epül szabadalom azért nincs jó ideje droidban, zavaró is volt 2.X alatt, erre kéne valami hekket keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HTML szerkesztés
- Call of Duty: Black Ops 7
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő