Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Nekem nagyon bejött. Vannak hibái nem mondom, hogy hibátlan, de nem vészesek. Ha erősebben rányomsz akkor látni, sötét háttérnél(kinti használatnál akkor sem látszik). Van mikor nem színeződik erős nyomásra sem. A dual mikrofon miatt felveszi videofelvételnél a fókuszálás kattogását. Illetve van mikor telefonálás közben visszahallani magad a hangszórón, de akkor se zavaró. Szoftveresen nem oldották meg rendesen. Kamera szerintem ok. Az nagy akku meg így w100 használatnál nagyon hiányzik.
(#33855) andras888: Miért a G4 a 3000-es akkun és a kisebb kijelzőn kívül mitől olyan extra? Tudásba mind egy kutya(kamera meg néhány apróságtó eltekintve) Minőségbe a v5-el sincs semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Formula-1
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest