Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
sasa311
üzenetére
Nyilván 3 év múlva már nem fogom tudni teljesen kihasználni a technológiát, akármit is vegyek, de azt azért elvárja az ember hogy ha 100k ft körül vesz valamit, azt ne kelljen évente cserélgetni...
Ha buta nokiát akarnék, beleírtam volna az opciók közé, nem írtam bele, ebből következik hogy nem akarok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Terentius.: Én meg ezt cáfolnám részben... Nokia C7et használok, ha jól emlékszek 3. éve és kezd az őrületbe kergetni néha, máskor viszont egész jó, alap dolgok pl. navi, netezés, fb, angry birds mennek, úgyhogy meg lehet csinálni egy telefont úgy hogy 3 évig menjen normálisan (ha a nokia nem áll le az s^3 mal még jobban állnék, de ez nem rajtam múlt)...
-
raulicio
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek! Okostelefont 4 évre venni nem lehet. Egyrészt fizikailag sem arra vannak tervezve, hogy ennyit kibírjanak, másrészt szoftveresen is elavulnak idővel. Nagyon jó a community, meg a sok romolás, de egy-két év alatt szépen mindenki lecseréli a telefonját és nem marad senki a közösségben. Egyébként meg kell venni egy "buta" nokiát, az eláll évekig, szoftverrel sem lesz gond és még az akksi is kibír egy hetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)