- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
sasa311 #24986 üzenetére
Nyilván 3 év múlva már nem fogom tudni teljesen kihasználni a technológiát, akármit is vegyek, de azt azért elvárja az ember hogy ha 100k ft körül vesz valamit, azt ne kelljen évente cserélgetni...
Ha buta nokiát akarnék, beleírtam volna az opciók közé, nem írtam bele, ebből következik hogy nem akarok.
Terentius.: Én meg ezt cáfolnám részben... Nokia C7et használok, ha jól emlékszek 3. éve és kezd az őrületbe kergetni néha, máskor viszont egész jó, alap dolgok pl. navi, netezés, fb, angry birds mennek, úgyhogy meg lehet csinálni egy telefont úgy hogy 3 évig menjen normálisan (ha a nokia nem áll le az s^3 mal még jobban állnék, de ez nem rajtam múlt)...
-
raulicio
senior tag
válasz
sasa311 #24986 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek! Okostelefont 4 évre venni nem lehet. Egyrészt fizikailag sem arra vannak tervezve, hogy ennyit kibírjanak, másrészt szoftveresen is elavulnak idővel. Nagyon jó a community, meg a sok romolás, de egy-két év alatt szépen mindenki lecseréli a telefonját és nem marad senki a közösségben. Egyébként meg kell venni egy "buta" nokiát, az eláll évekig, szoftverrel sem lesz gond és még az akksi is kibír egy hetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest