Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Látom, szerintem az a félreérthető, hogy a belső memóriát együtt mutatja a cache-elt, programok által letöltött, létrehozott adatokkal. Ezért van az, hogy szigorúan véve ugyan csak 200MB app van a telefonodon, de a többit kitöltni a program adat. Ha van SD kártyád, még azt lehet csinálni, hogy átpartícionálni a telefont úgy, hogy a belső SD-det beolvasztod a belső adattárolóba.
Sok ilyen rom jön ki, illetve talán lehet hozzá találni univerzális leírást. Én nem mertem megkockáztatni, mert mindig voltak ilyen romok a telefonjaimhoz, amikhez meg nem, azoknál sem okozott ez gondot.Azért nézd meg az alkalmazás adatainál (ráböksz a listában), hogy pontosan mi mennyi helyet foglal, lehet, hogy egy van csak amelyik a belsőbe tölt le sok megát, ahelyett hogy az SD-t használná.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest