Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winaty
csendes tag
válasz
peter76bp
üzenetére
A w8-al kapcsolatban szerintem ez egyedi probléma !Én is ilyet rendeltem ,de mielőtt megtettem volna rengeteg tesztet videót és véleményt elolvastam róla,és csak ezután rendeltem meg .(remélem holnap meg is kapom
)Ha viszont nálam is fenn áll ez a probléma akkor azonnal paypal vitát nyitok. Beleférek a 45 nap-ba! -
Peaceliker
addikt
válasz
peter76bp
üzenetére
Jaja, ez igény szint kérdése...és nem szabad elfelejteni, hogy ez egy telefon, ami tud fényképezni, nem fordítva... ha csinál olyan képet (és miért ne csinálna), mint Saccco h7500+-a, akkor az bőven elfogadható... és igen egy öreg 5-8mp es kompakt fényképező szebbet csinál...és ez egy jó darabig így is fog maradni szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)Ha viszont nálam is fenn áll ez a probléma akkor azonnal paypal vitát nyitok. Beleférek a 45 nap-ba!