- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
Jim Tonic #21231 üzenetére
En kerek egy napig teszteltem a telefont, aztan sikerult elcsesznem, kuldhetem vissza szervizelni.
Jo minosegu, az anyaghasznalat meg az osszeszereles is jo, nem recseg vagy ilyesmi.
Kijelzoje nagyon franko, szep elenk szinei vannak a sony xperia lcd-hez kepest. A zenei kepessegek se rosszak poweramp-pal meg egy bt-s se mw600 fulessel.
Sebesseg: nem akadozik az alap ui se, de en felraktam ra novat, azzal is gyors. Akadozas akkor volt, mikor egy hd videot neztem es mx playeren es beletekertem ideoda huzogatassal, na az kiakasztotta, a sonynak ez meg se kottyan.
Nem tetszett: a hang jatek kozben pl. a real racing 3-nal iszonyat torz. Meg nalam a gps se mukodott primoval, bar az 1 hsz-ben leirt ceremoniat nem csinaltam vegig.Valakinek van szervizes tapasztalata a tmallboxnal? Vissza merjem kuldeni vagy javittasam itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest