- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Dominó85 #19437 üzenetére
Érdekes magatartás ez a "lelustadisznózás" valakitől, aki
1.: Magyarországon vette a telefonját, nem kínából rendelte (mert az rizikó)
2.: etotalkos rommal használta hónapokig
3.: bár a friss, konyhakész, ropogós, mások által hosszú napok alatt magyarított és összerakott rom készen áll, és tényleg 15 perc feltenni, itt sápítozott, hogy jajjőnemmeri, mert nem ért hozzá.Tessen már leszálni a magas lóról, mert szédülni tetszik, és olyankor hülyeségeket beszélni.
Jahh, szeretettel várok én is egy olyan módszert, amivel a p770 15 perc alatt 100%-san magyarítható, rootolható. Lehet, hogy én vagyok a láma, de én bizony napokig küszködtem, míg a használható rendszeremet összeraktam. Szívesen vennék egy leírást, amivel 15 percre redukálhatnám mindezt. -
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #19437 üzenetére
Akkor én egy "lusta disznó" vagyok. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, eddig ez nem tűnt föl és a szemét ismerőseim sem mondták! Viszont mivel Tőled ez biztos nagyon megalapozott és korrekt vélemény, így elfogadom! Remélem a többi "lusta disznó" is belátja ezt és változtat a magatartásán! Az a jó, hogy vannak ilyen megbízható és korrekt emberek, akik felnyitják az ember szemét!
Az EtoTalk monnyon le!Ja igen és légyszi' küld el nekem azt a leírást, amivel a hero 2000+ telómat 15 perc alatt tudom rootolni és közel 100 %-osan magyarítani!
Ja igen, én eddig 4 mod rom-os telefont használtam, és egyikben sem fedeztem fel durva hibákat a többihez képest, de ez biztos az én hibám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest