- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
masztah
csendes tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
engem érdekelne, ha késő lesz akkor is!!

!!BIGUP!! egyébként nektek srácok, amiért ilyen elánnal és elhívatottsággal segítitek a többi G3 tulajt, s így jómagamat is..Dominó kollégának:
Pár nappal ezelőtti kamera javult -e? kérdésedre...
A Hevizmus koléga által magyarított és közzétett JB verzióban - kis bűvészkedés után ugyan - de óriási pozitív meglepetésben volt részem, konkrétan az, hogy a 4.0.4.-es kameraproblémáim (mindig minden körülmény között picit szellemképesek voltak a képek, mintha túl hosszú záridőt használt volna, szétállítgattam, nem hozott eredményt, pedig tudatos állítgató vagyok, tehát kb. vágom mit merre) pikkpakk, mintha nem is lettek volna, a képek tűélesek, még medium sharpness, contrast értékeknél is, tehát ilyen gyönyörű képeket még sosem sikerült még produkálni, szóval az élvezeti értéke a kis G3-nak most teljesedett ki igazán, pedig megvan nov. vége óta...illetve az előző Hevizmus kolléga által magyarított JB-nél valaki meg tudná nézni, hogy a fényérzékelő kezeli -e a képernyővilágítást, mert én mindig automatán használom, és ez az első feature ami nem működik ebben a verzióban, a szenzor érzékel, ezt bizonyítja az Androsensor is, látszik, illetve érzékel, de a képernyő háttérvilágítást nem vezérli...
Valami ötlet, FIX esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest