- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamillo67
tag
válasz
hevizms #17480 üzenetére
Én nem tudom hogy a "sanyesz" hogy csinálja, de leírom ide, hogy én hogyan csináltam. Röviden és egyszerűen.
Amit használtam hozzá:
-Jbart,
- notepad ++,
- és a jó öreg TCommander.1. Jbartban kitallózod a "Single file"-on belül a fordítani kivánt apk-t, nyomsz egy "Decompile-"t
2.A TC-ben megnyitod a pl. Gallery2.apk esetén a "\jBART\workdir\decompiled\Gallery2.apk\res\values\" mappát (azért csak a sima "values" mert ez az alap, általában az angol)
3. Az itt lévő fájlok közül a "strings .xml" amit egyértelműen fordítani kell, de szükség lehet még 1-2 másik fájlra is (arrays.xml , plurals.xml stb.).
4. Ha már telepítetted notepad++ editort (asszem ingyenes), akkor a tc-ben a fordítandó xml-fájlon jobb egérgomb hosszan, aztán "edit with notepad++"
5. Most már neki láthatsz a fekete színű szöveg magyarrá való fabriklásának... majd a végén mentsed.
A fordításhoz puskázni lehet és kell a repo könyvtárból, ha van már fordított anyag. De igénybe lehet venni másik kütyü (teló, tablet) magyar nyelvű progijainak ugyanilyen módszerrel történő kibontott xml-jét is.
6. A kész xml fájlt a (többi mintájára ) belerakod a repoban a megfelelő helyre
pl. " \repo\Hungarian\main\Gallery2.apk\res\values-hu\" ha nincs megfelelő mappa még, akkor létrehozod azt.Ez nagyon egyszerűnek tűnhet, de elég idő igényes dolog
Szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest