- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Zopo ZP900 és Hero 9300/ZP900s volt nálam egymás mellett. A mindennapi használatú programokat vetettem össze (naptár, jegyzet, e-mail, kamera, internet, ebay, stb) és az 512MB-os készülék semmiben sem volt lassabb az 1GB-osnál (ezen kívül mindenben egyforma a két készülék).
Lehet, hogy vannak olyan játékok, ahol számít ez a különbség, de egyébként nem láttam jelen pillanatban előnyét az 1GB RAM-nak a mindennapokban
sasa311, kocka201
vigyázzatok az itt történő eladás reklámozásával. Az itt töltött két és félezer nap alatt nem volt soha gondom a "törvénnyel", de mikor ide felírtam, hogy van egy olyan eladó készülékem, amit valaki itt keresett, csak nem találom az illetőt, szépen ívelt figyelmeztetést kaptam a nyakamba és perceken belül törölték a hsz-t. (Persze tudom, hogy másoké meg simán fennmaradt...) -
istnag
addikt
Én abból indulok ki,hogy jelenleg jól el van egy Blade-el,csak nagyobb képernyőt szeretne,meg vakut. A multitaskingal,sebességgel igazából semmi baja.Azt a tempót,meg ez is hozza,sőt a 4.0.4 sokkal jobb,mint a 2.3,így joggal várom,hogy gyorsabb legyen,szerintem az is lesz.
Amúgy igazad lehet kevés ,magamnak nem vennék már 1 giga alatt.
Köszönöm amúgy,hogy Te is segítesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest