Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
baalco #15310 üzenetére
Elhiszem. A lényeg, mint ahogyan Bagira01 is írta, hogy az áraik sem a legjobbak és olyanért kérnek plusz pénzt, ami még csak nem is közel tökéletes. Azért volt szükség a kemény beírásomra, hogy aki itt akar G3-at venni és az EtoTalk a kiszemelt webshopja, az vegye észre ezeket az apró simliket, ami az EtoTalk-nál van.
Drága viralmind, szerintem még OFF-ba se írjál ilyet. Nem mindenki tud angolul és így a magyar nyelv tök jól jön neki. Vannak olyanok, akik ha megszakadnak se tudnak nyelvet tanulni, mert nincsen hozzá érzékük, vagy éppen kedvük. Nem utolsó sorban magyar emberek vagyunk. Én spec nagyon büszke vagyok erre és tartom a magyart éppen annyira mint más nemzetet és elvárom, hogy magyar nyelven kommunikáljon velem a készülék, ha lehetséges. Az ilyen flame keltő offolásoktól tartsuk tisztán a topikot. Köszönöm.
Sanyesz. +1
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest