Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Akkor te is félrértesz.
Adva volt egy ROM amiről itt te irtál egyedül hogy van benne magyar nyelv.Akkor még én is az mondtam magamban hogy 5$ pluszt megérne nekem is a magyar nyelv.AKKOR!!!!!
Viszont azóta lett magyar nyelvű rom hungobungo segitségével,amit azóta is köszönünk szépen.
Hungobungo leirásával és mappájával lett egy kb 90%-ban magyaritott rom(ami kb azon szintü lehet mint az etotalk rom).
Ezt tovább szerkesztette Sanyesz,köszönet neki is.
Így már van egy szerintem 98%-os magyarositott romunk,illetve inkább azt mondanám hogy több romunk is,hisz a magyaritást mindegyikhez meglehet igy már csinálni.A később kijövő újabb romokhoz is.Erre mondom azt,mivel ezek a romok jól működnek,hogy nem ér meg most már semmi plusz pénzt az etotalk rom,még igy látatlanban sem,hisz mivel tudhat többet?De most komolyan.
De látod még most sem irsz semmit róla amivel meggyőzhetnél minket arról hogy jobb az a rom a többinél.Minek irnék én az etotalknak?
Engem nem érdekel az ő romjuk.BUÉK
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gaming notebook topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi