Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
feca81 #14560 üzenetére
Hello mindenki, újévi ajándékként angolosítottam a Google Fordító segítségével a LedReminderZP200 alkalmazást.
Én egy HTC Desire S-en próbáltam ki, nekem van értesítő LED, de kíváncsi voltam, hogy villogtatja-e a gomsort, de nem.
Ez csak MTK processzorosokon működik?
Közben rájöttem, hogy lehetne értelmesíteni még a fordítást, de most csak nyomtam, amit a Google ajánlott, ígyis jobban érthető, mint az cirill betűs szöveg. Majd finomítom, ha kell, és magyarosítom is, ha van rá igény.
Innen le tudjátok tölteni, próbáljátok ki. -
ctibor
senior tag
válasz
feca81 #14560 üzenetére
Sziasztok,
lassan két hete használom a Thl W5 telefont, szinte teljes megelégedésemre. Két dolog miatt írtam, hogy "szinte":
Az egyik, hogy a led-je semmi mást nem hajlandó mutatni a töltésen kívül. A #14560-as hozzászólásban említett 'Led reminder' progit én is letöltöttem, és ez sokat segít, mert legalább az alsó soft-gombok háttérvilágításának villogtatásával jelzi, ha elmulasztott hívásom volt, vagy sms-t kaptam. De jobb lenne, ha a piros led villogna, a képernyő fölött. Ha erre tud valaki egy jó progit, megköszönném.
A másik a magyar nyelv, amit egyelőre nem sikerült rá varázsolni. Írtam az Etotalk-nak, hogy megvenném tőlük a mod-ROM-ot (abban magyar nyelv is van), tegyék rá egy SDHC kártyára és küldjék el, de elutasítottak. Ezért kérem szépen: ha valaki itt a fórumban az Etotalk-tól vett-vesz Thl W5-öt, és tud egy mentést csinálni a ROM-ról, tegye meg és töltse fel valamelyik felhő-webhelyre, ahonnan leszedhetném.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest