Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
feca81
üzenetére
Hello mindenki, újévi ajándékként angolosítottam a Google Fordító segítségével a LedReminderZP200 alkalmazást.

Én egy HTC Desire S-en próbáltam ki, nekem van értesítő LED, de kíváncsi voltam, hogy villogtatja-e a gomsort, de nem.
Ez csak MTK processzorosokon működik?
Közben rájöttem, hogy lehetne értelmesíteni még a fordítást, de most csak nyomtam, amit a Google ajánlott, ígyis jobban érthető, mint az cirill betűs szöveg. Majd finomítom, ha kell, és magyarosítom is, ha van rá igény.
Innen le tudjátok tölteni, próbáljátok ki. -
ctibor
senior tag
válasz
feca81
üzenetére
Sziasztok,
lassan két hete használom a Thl W5 telefont, szinte teljes megelégedésemre. Két dolog miatt írtam, hogy "szinte":
Az egyik, hogy a led-je semmi mást nem hajlandó mutatni a töltésen kívül. A #14560-as hozzászólásban említett 'Led reminder' progit én is letöltöttem, és ez sokat segít, mert legalább az alsó soft-gombok háttérvilágításának villogtatásával jelzi, ha elmulasztott hívásom volt, vagy sms-t kaptam. De jobb lenne, ha a piros led villogna, a képernyő fölött. Ha erre tud valaki egy jó progit, megköszönném.
A másik a magyar nyelv, amit egyelőre nem sikerült rá varázsolni. Írtam az Etotalk-nak, hogy megvenném tőlük a mod-ROM-ot (abban magyar nyelv is van), tegyék rá egy SDHC kártyára és küldjék el, de elutasítottak. Ezért kérem szépen: ha valaki itt a fórumban az Etotalk-tól vett-vesz Thl W5-öt, és tud egy mentést csinálni a ROM-ról, tegye meg és töltse fel valamelyik felhő-webhelyre, ahonnan leszedhetném.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi