- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
Jól van meggyőztél, tiéd a két pont
! A garancia feltételek változásáról nem tudtam, de inkább adok érte 6 ronggyal többet, mint hogy újra végigjárjam az alábbi kálváriát!
Ezért lehetett az is, hogy a K5 Note telefonomat nem a TMX (Lenovo márkaszerviz) szervizelte, hanem a Mall - ugyanis tőlük vettem anno az A 7000 telefonomat, ami helyett garanciális csereként kaptam a K5 Note telefont. az idei "csere" kissé bonyolult is volt, mert a Mall küldött egy Motorola moto g6-ot, ami ugyan origánál volt de NEM működött. Így nem fogadtam el (ha üzemel sem kell Motorola) és végül 3 hét vitatkozás után, no meg megfenyegettem őket, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok, visszavették a hibás moto 96-ot és jóváírták a K5 Note árát...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest