Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
silver10 #135602 üzenetére
Mi a különbség az általad linkelt oldal (ami https://m.tinydeal.com/en)
Abszolúte kizárt, hogy én m.tinydeal oldalt linkeltem volna!!!!!! Az a mobilos nézet, én PC-ről linkeltem, ha neked m. előtaggal jelenik meg, akkor te mobilról nézegeted, de hsz-ben lévő link nem az.
Ha tinydeal EU warehouse-ból rendelek biztos ÁFA mentes?
Nem biztos! Ha az adott telefonnál kiválasztod a "Shipping from" résznél, hogy China, akkor ÁFÁ-s lesz, ha azt választod, hogy Europe, akkor lesz ÁFA mentes. Vagyis nem az számít, hogy a tinydeal melyik oldaláról rendeled, hanem az számít, hogy melyik raktárból jön a cucc (néha az EU warehouse-ban hirdetett telefonnál előfordul, nincs is Europe forrás).
Nem jöttem rá, hogy 3, ill. 6 hónap a garancia?. Jól sejtem, hogy hiba esetén Kínába kell kiküldeni a telót?
Ez az adott telefonnál van megjelölve, az ott írtak a mérvadóak, de általában a készülékre 6 hónap garancia van, az akkura 3 hónap garancia van, a tartozékokra 1 hónap garancia van. A garanciáztatást neked kell intézni, amibe a kiküldés is beletartozik, általában Kínába.
A 4. kérdésedre nem tudok választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest