Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
azért az "ajándék" túlzás.. . 2 év hűségemet adtam érte cserébe. ez volt a 0Ft-os telefon, amit lehetett választani az évfordulóra. és mit hoz a sors, átmenetileg be is üzemeltem volna, (céges flotta, magán flotta is pannonos) mire kiderül, hogy kedves cég munkatársai vették a fáradságot, időt, pénzt nem kímélve ügyködtek rajta egy sort, ha már gyárilag benne van a 2 sim, ők letiltsák, lematricázzák, eldugaszolják, ragasztóval is bekenjék, mert ők a pannon gsm. szerintem óriási királyság, minden tiszteletem, hűségem és fogyasztói lojalitásom az ilyen cégeké

hát csoda, hogy egyből beidegesedtem??? tisztára idegállapotba kerültem.a másik kérdés furmányosabb: ebben már annyira modernek az ikonok, hogy négyzettel és háromszöggel tulajdonképpen minden funkciót ki tudtak fejezni, legyen az térerő, töltöttség, wifi, akármi. régen grafikus elemekkel, ne adj isten 3D effektel, színekkel megtoldva tették lehetővé az akkor élt ostoba embernek ezen dolgok differenciálást, a mai kor emberének erre semmi szüksége, mert ő TUDJA, hogy mi micsoda. a következő modelleken még ezt is elhagyják szerintem, addigra a korszerű ember már ÉREZNI fogja, mi a stájsz a telójával. (hosszú távon meg ő maga lesz a telefon).
szóval ezeket szerettem volna visszacsinálni, de rájöttem, hogy felesleges szembe úszni az árral, ki kell ülni a partra. hosszú távon megoldást egy nyomógombos "butatelefon" jelenthet, sajnos ebből amióta nincs symbian s60, tényleg ostobán buta telefonokat kreáltak.
ezt az egyet tisztelem az iphoneban, ha most kiolvasztanák az iphone 1-el befagyott Yetit és kezébe nyomnák a legújabb 7-est (?), szinte szemrebbenés nélkül tudná használni, míg az androidot szinte frissítésenként újra kell tanulni. mindig eszembe jut róla a vak gyerek, akinek a szülei hetente átrendezik a szobáját, mondván, neki is kell a változatosság

de hát telefont nem is munkaeszköznek szánják - az maga az ember -, hanem a maradék figyelmének, idejének, gondolatainak becsatornázására
ahhoz meg az a jó, ha minél többet nyomkodja, bíbelődik vele, mint tamagocsi és a gazdi, a két elválaszthatatlan szimbióta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen alaplapot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Hibátlan iPhone 11 Pro 64GB Space Gray
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ahhoz meg az a jó, ha minél többet nyomkodja, bíbelődik vele, mint tamagocsi és a gazdi, a két elválaszthatatlan szimbióta.