Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Bocs elnéztem, 1/8-as csak, nem is tudtam hogy ilyen is van Redmi Noteból. 190$ a 2GB-os, minidealen néztem ezt tartom jónak személy szerint. Helyedben inkább Redmi 2-t néznék, 160$ a 2/16 biztos hogy van support is jön rá heti frissítés.
Egyébként hardveraprón még mindig jobb mint kintről rendelni és illetőnél tudod intézni a garanciát is. 55 a Redmi 2 és pár ezressel drágábban találni Note 4G 2/16 is. Kint olcsóbb talán 5-8000-el, de itt meg nincs vám rizikó és ha megbízható embertől veszed garancia is könnyebb. Persze ez az én véleményem. Majd eldöntöd honnan hogyan szerzed be, ez is egy lehetőség.Topik cím meg az egész mizériához. Én csak felhívtam a figyelmet hogy off a téma, még érdemben igyekeztem egyébként reagálni is rá, semmilyen negatív hangnemet nem vettem fel szerintem. Átnevezhetjük bárminek vagy akárminek is a topikot és akkor bármiről és akármiről is beszélhetünk itt. Szabályokat szerintem nem véletlen fektették le, különben fórum káoszba menne át, nem azt jelenti, hogy nem fér bele némi off, de alapvetően témához kell tartani magunkat.
Szerintem topik neve legyen ezek után "Lesz*rom mi a téma úgy is beírok ide" akkor nem lesz ilyen hülye vita (vagy lesz, de az úgy is témába vág).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Battlefield 6
- Akciókamerák
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest