Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
zolipapa66
üzenetére
Szerintem ebben semmi újdonság sincs... Egyszerűen eljutottak a gyártók (még a kínaiak is), hogy egyszerűen nem kunszt összerakni egy tisztességes telefont. Ráadásul ahogy a cikkben írják is, ezek a kütyők gyakorlatilag a felhasználók 80%-nak kielégítik az igényeit...
Magamból kiindulva: ugye most cserélem az Amoi N828-mat egy Kingzone N3 Plus-ra. Gyakorlatilag nagyon körül kellett néznem, hogy mit vegyek, mert a mostani telefonok többsége (számomra!!!) nem adott volna semmi pluszt. Játszani nem játszok, max. Angry Birds-öt, inkább az alapfunkciók, levelezés, zene, böngészés + yt, néha kis navigáció. Ennyi. (Igazából be kell vallanom, hogy nem tudnám konkrétan megindokolni, miért is kellett (?) cserélni. Meguntam? A fene tudja.)
Így aztán megnézegettem mi újság, az árhatárt is belőttem: 50e huf. Plusz az volt a kikötés magam felé, hogy "tudjon többet"... Így esett a választás az N3 Plus-ra.
4,5" -> 5"
qHD -> HD (ready. 720p)
b-g-n wifi - > b-g-n-ac
1GB ram -> 2GB ram
stb.Egyedül a SOC volt az, ahol nem láttam szükségesnek, hogy 8 mag legyen, viszont akkor már legyen 64bites...

Új hozzászólás Aktív témák
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő