Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
A Xiaomi kínai oldalán már mindkét készülék fenn van. Ezt pedig olyankor szokták megtenni, amikor már megtörtént a dobpergés, á'lá Max és Mi5S típusok esetében...
-
Rawulf
őstag
válasz
Bazi.Joe
üzenetére
A túrót... lassan már bekötött szemmel is megtalálom a Carrefour (francia teszkó...) áruházat (az európai kenyérért) a Convention & Exhibition Center metró állomástól, a LinkCity földalatti utcán keresztül, a Walk Center bevásárló központban (jó... akkor hívjuk Plázának)...

Mondjuk hétvégére nyílik két új Metró vonal és akkor már legalább 4-5 Carrefour "útbaeshet" nekem.
Mondtam már, hogy itt van Walmart is?
svgyula: Miközben AGM strapatelefonnal szemezgettem, erős kétségeim támadtak a saomimimiMixit nézegetve... Az a péklapát az én kezembe biztos nem való, mert még az első héten kettétörném úgy egészen véletlenül...
-
Rawulf
őstag

Á, dehogy... csak éppen Tibcsivel csacsogtam privátban...
... aztán az ügyben utánakérdeztem egy-két dolognak így késő este, csakhogy a vonal másik végén lévő kínai azt mondta a beszélgetés végén, hogy "One game?"
Úgyhogy ph! helyett felcsatlakoztam a kínai Battle.net-re és toltam a StarCraft III-at co-op-ban:
Valami lila gázt bányászott egy őrült tudós a drónjaival és azokat kellett megvédeni, miközben a gép egy nagy adag zerg hordával támadta a drónokat meg a bázisainkat. Közben bónusz küldetés is volt (valami leviatán szörnyeket kellett kiszabadítani és elment az idő... (ki a tököm talál ki ilyen küldiket???)
Most indítottam be a mosógépet és gondolom nem kell ecsetelnem, hogy 03:34-et mutat az óra.
Ha esetleg úgy itteni ebédidőben még felkelek, akkor valószínűleg egy másik céget látogatok meg a Futian-körzetben még délután és akkor várhattok még egy darabig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rawulf
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Inkább a kínaiak szoktak aggódni, amikor egy sötét sikátorban összefutnak velem.

-
Rawulf
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ejj de türelmetlen valaki...

Meg sem várod, hogy megegyem a kínai lepényemet?
-
Rawulf
őstag
Mindjárt odaérek az AGM gyárba... Kb fél óra és ott vagyok

-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Van nekik valami IP67-es SOS, power bank "izéjük" is.
Majd abból is "le akarok nyúlni" egyet.
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Hááát... amint beléptem az irodájukba, egyből adtak egy dobozos Pepsi-t.
Mivel egyből meg is ittam, ezért adtak még egyet...
... nem akartam bunkó lenni, úgyhogy a másodikat már az "itthoni" irodámban nyitottam csak fel.
-
Rawulf
őstag
Megadták az engedélyt nekem, hogy a hivatalos videóikat megoszthassam neten.
Szóval mennek majd fel youtube-ra, indavideo-ra és MEGA-ra is.
Na meg a holnapi napon bepróbálkozom majd egy helyszíni tudósítással (felvételről)... de nem ígérek előre inkább semmit.
Közben kaptam még pár nappali Smartisan M1L kamera fotót (szintén haverom készítette a saját friss üde M1L szerzeményével) Shanghajból. Majd azokat is töltöm felfelé.
-
Rawulf
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Azt mondták, hogy tesztelhetem az IP68 képességet holnap.

-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az irodában a kínai csajok jól megbámultak.

-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian
üzenetére
ekrisztian: Öh, hogy érted?
Amúgy dióhéjban... a központjukban senki sem beszélt angolul (na meg, ahogy írtam én vagyok náluk az első "foreigner"). Persze remekül megértettem magam így is. A nagyfőnök nem volt ott éppen, de jelezte nekik, hogy beszélni akar velem, szóval átadták a telefont és ő bezzeg tudott angolul és nagyon megörült nekem.

Holnap találkozom vele személyesen a gyárban és majd jól körbenézek ott...
Sajnos csak gagyi Jiayu G4HG képeket tudok készíteni majd ott egyenlőre, de igyekszem megosztani veletek majd az "élményt".
-
Rawulf
őstag
Ha érdekel valakit, akkor voltam ma Shenzhenben az AGM cégnél.
Életükben most láttak először ott "fehér embert".
Holnap megyek gyárlátogatásra (megnézni belülről a gyárat).
Novemberben kezdik el forgalmazni az AGM X1 európai verzióját.
Lesz benne B20 és a magyar nyelvet is bele tudják rakni (hivatalosan).Bővebben majd holnap este tudok referálni.

Nagyon tetszik az X1... Mivel nekem a kínai verzió kell, ezért gyakorlatilag máris meg tudnám venni (de még alszom rá 1-2 hetet... na meg előtte még látni akarom a gyárat belülről, ugyebár...)
90%, hogy ezt választom a Smartisan M1L helyett. -
Rawulf
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Itt már késő este (és hétfő) van, de megkértem, hogy csinos kínai (konzum) lányok is legyenek majd a hétfői képeken. Behatóbban tanulmányozni őket sajnos csak itt helyben lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Küldött még pár ma este készült képet. Az egyik az elülső kamerával készült:
Smartisan M1L képeksky11: Ha tudnád, hogy ... ... ...

-
Rawulf
őstag
Haverom nagyon elfoglalt, ezért egyenlőre csak ezt az egy képet küldte el nekem.
Tegnap készítette, miközbenúszottsétált a shanghaji éjszakában: -
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Novemberben jön vissza haver Shenzhenbe. Akkor el akarom majd kérni a telefonját, hogy megnézzem Morelocale2-vel magyarra vált-e a google play. Ugyanis akkor az angol menü bőségesen elég lenne a magyar ismerőseimnek.

Azért az szemet szúrt nekem is rögtön, hogy van benne B20.
Jövőre ígérik a T3-at... gondolom ezért sem adnak ki 128 vagy 256 gigás tárhellyel M1, illetve M1L telót...ekriszitan : szóval neked is bejönnek a kínai csajok?

-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát ha az megfelel neked, akkor mint elébb írtam is, elmegyek a kínai plázába és megkérem őket, hogy lőjjek pár fotót vele az áruházban, ha van ott M1L és megengedik.
Illetve holnap reggel nyaggatni fogom a haverom, hogy ő is lőjjön egy párat a sajátjával. -
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
De hülye vagyok... most nézem, hogy elvileg ugyanabban a Plázában meg tudom nézni (elméletileg) a Smartisan-t is (mivel nincs türelmem megvárni, hogy haverom visszajöjjön Shanghajból).
Szóval a Smartisan honlapján néztem a shenzheni boltokat és az egyiknek pontosan ugyanaz a címe, mint az amelyik AGM boltot néztem. Legalábbis a kínai karakterek megegyeznek a címnél.
Na akkor a szutyok Jiayu G4HG telefont a hónom alá kapom és elmegyek szétnézni, aztán referálok, ha érdekel valakit.
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Amatőr fotóra gondolsz a külsejéről, vagy jó minőségű kínai "review" képek is megteszik?
Egyenlőre csak az Oishibu-nál találtam tokot, ami valamennyire megvédi az M1L telót... (legalábbis ők a Smartisan M1L-hez ajánlják nagy büszkén... sárga, világos és normál kék, fekete és piros színben)Ezen kívül csak előlapra ragasztható edzett üveglap, hagyományos tokok és egy ujjal tartható hátlapra biggyeszthető gyűrű-szerűség izét látok csak M1L-hez.
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Saját magamnak sosem tudtam semmit se választani...
Akkor marad az, hogy elballagok az AGM boltba és megkérem őket, hogy csinálhassak vele pár képet, aztán lezsűrizem itt a ph!-n pár emberrel.
A Smartisan M1L tökéletes. Az elébb faggattam ki haveromat, hogy mondjon már róla valamit, mert ő Shanghajban van most és így nem tudom megcsodálni az új ketyeréjét.
Viszont itt Shenzhenben igen gyakran esik az eső, és a tököm tele van attól, hogy egyfolytában óvnom kelljen a telefont... -
Rawulf
őstag
válasz
buca84
üzenetére
Milyen szempontból?
Ha a szoftver-frissítések lennének számomra a fontosabbak, akkor Smartisan M1L telefont vennék (pont ugyanannyiba kerül), de szeretném ha nem Fabergé-tojás módjára kellene vigyáznom a telefonra.
Mivel Kínában vagyok, ezért VPN segedelmével felmentem az AGM Facebook oldalára és ott azt írták, hogy novemberben várható EU-s verzió is belőle... bár az én esetemben ez lényegtelen, mert csak a kínai és a hongkongi sim kártyáim költöznének bele. (Az amcsi verziót jövő évre ígérik.)Annó a Snopow M6 telefonnal besz*ptam... szóval most hétszer is meggondolom, hogy bepróbálkozzak-e még egyszer egy strapatelefonnal.
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Magam is csodálkoztam, hogy Wu Jing az arcát adja hozzá.

A 4GB RAM 64GB ROM verzió ára 2999yuan (max ennyit szánnék amúgy is a vásárlásra)... de egyszerűen képtelen vagyok dönteni.
Sugalmazásokat várnék csak, mielőtt kidobok rá ennyi pénzt.
Jövő héten tervezem, hogy bemegyek az egyik AGM shop-ba és megtapogatom élőben is... az még ingyen van.
-
Rawulf
őstag
Szeretném, ha véleményeznétek az alábbi telefont:
AGM X1 (4GB RAM, 64GB ROM)
B20 nem kell, csak hogy esőben is fotózgathassam a kínai utcákon.
Be merjem vállalni? -
Rawulf
őstag
Ahogy nézem, a drágább típusokból szépen lassan elhalálozik az SD foglalat teljesen...
Eddig még nem hallottam/olvastam minőségbeli problémákról a Smartisan esetében.
Kínai haverom nem bírta ki és máris vett belőle egyet magának. Majd pár hét múlva megnézem élőben is, amikor Shanghaiból leutazik ide Shenzhenbe.
A szín nálam érdektelen, mivel úgyis valami tokba teszem mindig ezeket a telefonokat. -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Skacok! Melyik a jobb választás rossz fényviszonyok melletti fotózáshoz?
A legújabb 16mpixeles (év végén megjelenő) "csoda telefonok", vagy a dupla hátlapi kamerás megoldások? -
Rawulf
őstag
Sírni tudnék, mikor a kínai barátom közli, hogy éppen mit vett saját magának és mennyiért (ott helyben) és mennyibe kerülne elszállítani ide, ha én is szeretnék (olyanokat).
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Ugyan már. Előfordul az ilyen a legjobbakkal is.

-
Rawulf
őstag
válasz
tpeter77
üzenetére
Én alapvetően kísérletező ember vagyok, úgyhogy a márkanevek hidegen hagynak.
Jelenleg a NO.1 X2 telefon cseszi a csőrömet, hogy milyen lehet. Sajnos amíg legalább két ember nem rendel ilyet, addig nem kerül kihelyezésre hozzám belőle.
Pedig kíváncsi vagyok, hogy MIUI-sítva milyen lehetne.
A kérdésed másik fele itt OFF, úgyhogy inkább privátban írom meg neked. -
Rawulf
őstag
Nem akarok senkit sem megbántani, de az Asus-nál folyamatosan romlik a minőség.
Legyen szó alaplapról, vagy bármilyen egyéb termékről. -
Rawulf
őstag
És akkor a férfi és női firmware frissítésekről még nem is beszéltünk...

-
Rawulf
őstag
Nem mindegyik kínainál rossz a garancia, de ha vásárlásnál a minél olcsóbb ár a lényeg, akkor könnyen belefuthat az ember abba, hogy pár év után eltűnik az eladó vagy pocsék a garancia.
Egyik fórumtársunk járt úgy, hogy a Huawei telefonja elromlott és a kínai eladó eltűnt. Mégis sikerült neki a garanciát elintézni és a gyár kicserélte egy új készülékre egy másik kereskedő segítségével.
A magyar gari sem feltétlen jobb mindig.
Egyik munkatársam Nokia telefonjának kameráját összekarcolta a hazai szerviz.
Többi kollégám is mesélhetne, hogy mennyit szívtak a Sony és Samsung firmware-ekkel. -
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ezt szomorúan olvasom.
Pedig pont ma irányítottam volna hozzá egy fórumtársunkat, aki forintban (belföld) utalva fizetne telefonért.
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Chigon-nak nem Hungobungo a kapcsolattartója?
-
Rawulf
őstag
válasz
robi1979
üzenetére
Most nem azért, de normális kínai kereskedők letesztelik a készüléket, mielőtt tovább küldik a vevőnek (jelen esetben az EU-ba). Ergo olyankor felbontják a csomagot.
Igen, egyre több helyen olcsóbb a vásárlás, ha nem kéred a gyári dobozt.De miért nem itt tárgyaltok az ilyenekről?
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html -
Rawulf
őstag
Doogee DG900 még nincs sehol a ph-n? Mármint se logout, se topik?
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Még AMD 386DX40 PC-n 4MB EDO rammal még milyen szépen futott a Mortal Kombat 1...

-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akkor már értem, hogy miért akar nekem egy pólót küldeni az EtoTalk.

-
Rawulf
őstag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Etotalk így foglalta össze az elébb az ő szempontjukból a helyzetet: "now the whole dhl system check on battery products very strict. we can survice is only because we are 1st, VIP partner of DHL, 2nd, good record in dhl, 3rd, we are the only few shops which are verified to be safely battery ship with all documents and tests."
-
Rawulf
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
Ide leírtam összefoglalva, amiket eddig mondtam és hallottam erről, mielőtt még nagyobb kavarás nem lesz:
DHL HONGKONG-ról van szó.
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_29718-29718.html -
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Pedig az elébb kérdeztem meg az EtoTalk-ot.
Ők is ugyanezt mondják. Csak a VIP ügyfeleknek szállít jelenleg telefont/tabletet a DHL.
Az EtoTalk VIP DHL ügyfél, tehát ők például tudnak DHL-lel most is szállítani. -
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Egyáltalán mekkora felbontást képes a szemünk "kihasználni" ilyen tenyérnyi felületeket bambulva?
-
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Ezért lenne jó, ha más is venné a fáradtságot, hogy utánanézzen ennek.
Én ezt az infót kaptam. Aki nem hiszi, az járjon utána!
-
Rawulf
őstag
CineDOG1 : Igen!
Dominó85 : Vicces lesz, mert még nem írtam blogot (twitterre is csak beregisztráltam, aztán semmi). Szégyenlem is magam, mivel van itt körülöttem egy csomó kínai kütyü, ami arra vár, hogy írjak róluk valamit. -
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Sikerült végre magyarra bírni ezt a G3F TD telefont a friss ejijayu official LeWa OS5 firmware rommal.

Nem igaz, hogy mit össze nem szívtam vele.
Végülis az orosz patch-et belecsomagoltam Indiant firmware-jébe és így már oké.
Na. Remélhetőleg most már végre nem kell tovább mókolnom a telefont. -
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Mert az jobb szerinted, hogy gyárilag LeWa OS5 rom volt rajta?
-
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Messze van az nekem.

Úgy látszik, hogy MIUI romot fogok rajta hagyni. Úgy tűnik azzal nem bénázom. -
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Adhatnál rá ötleteket, hogy milyen szempontból vizslassam a telefont.

-
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A G2F TD jBart magyarítással bénázom éppen. Indiant-ot már kis is akasztottam ma e miatt.

-
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Csak azért kérdezem, mert a kínai barátom ma kapott egy G4C telefont, de vissza is küldte a gyárnak, mert nem lehetett bekapcsolni. Pedig ezt is elküldte volna nekem tesztelésre.

-
Rawulf
őstag
Jiayu G3C vagy G4C telefon járt már valaki kezében?
-
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Akkor már értem, hogy miért kaptam rá olyan drága árat a kínai havertól.

-
Rawulf
őstag
válasz
steve1977
üzenetére
Sörnél csak be kell tartani a sör-telefon útmutatót.

Kevésbé drasztikus burkolattal ott a Lenovo, Huawei és Haier.
Vagy beleteszed a telefonodat egy megfelelő tokba:
-
-
Rawulf
őstag
Ha már szóba kerültek az IP67-es telefonok. A héten postáznak Kínában nekem egy Snopow M6 telefont.
Elegem volt már a hímes tojásokból.
Mindig akkor kellett volna a szabadban/utcán telefonálnom, amikor esett az eső. 
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Lelki szemeim előtt látom, hogy megjelennek az almás hátlapok majd hozzá.

-
Rawulf
őstag
Kínai barátomtól azt a pletykát hallottam ma reggel, hogy a Xiaomi kiszórja kedvezményes áron a Mi2S 16GB-os verzióit, mert a Mi3 debütálását előrébb hozzák. Most már majdnem ugyanannyiba kerül a Mi2S 16GB-os verziója, mint a Mi2A.
-
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem tudod esetleg, hogy ez is gorillás-e, mint az UMI X2?
Úgy látom, hogy Gorilla üveg helyett inkább jobb kamerát tettek bele. Ötletes választás.
-
Rawulf
őstag
Segítene valaki, aki vágja a ThL típusokat?
Kínai haveromtól kaptam árat az alábbi gyönyörűségre (mától rendelhető), de csak a kínai modell nevét tudta megmondani, ami MEIHOUWANG. Az a tippem, hogy a ThL W11 (Monkey King) telefonról van szó, de nem vagyok benne biztos. Hardveresen megegyezik az UMI X2 32GB modellel, csak a kamerája már 13mp:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)