- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
atillaahun #50148 üzenetére
Nem azért, beállítottam hogy ne menjen offline-ba.
Egyszer néztem, lehet másodjára mást mutatna.. Nem tudom. Különösebben nem érdekel,mivel nem érzek napközben különbséget. Igaz szinte mindig wifin van a telefon és nem a 3g-t basztatja..
-
noorbertt
őstag
Valahol olvastam h lesz egy frissítés és onnantól aksibarátabb..
Nem tudom hol és mikor,de a napokban kipróbáltam. Éjszaka felcsatlakoztatva hagytam és összesen 10%ot esett az aksi úgy hogy minden futott ami általában szokott. Most non-stop megy és semmi extra változást nem érzékelek. Nem is lassul be a telefon (Xperia Arc cyanogenmod 9).Próbáld ki. Maximum nálad máshogy lesz..
szerk: Általában üzenetekre használom telefonon , így a hanghívásról nem tudok nyilatkozni aksi terén,,de természetesnek venném ha az szívná az aksit.
-
noorbertt
őstag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Gondolom utána néztél mielőtt azt állítod egy programról hogy csak Android és IOS-re van
http://viber.com/
Viszont a Skype már nyugodtan futhat a háttérben, nem szívja az aksit.
-
noorbertt
őstag
Hali,
Igaz ez az app topik.. De erről érdeklődnék. valaki próbálta már? Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor a képernyő bekapcsolásnál is kódot kel megadni? Vagy csak bekapcsolásnál? Mert beállításnál a képrenyőkódot is be kel állítani..
Csak az válaszoljon rá aki próbálta.
Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest