Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem azért, beállítottam hogy ne menjen offline-ba.
Egyszer néztem, lehet másodjára mást mutatna.. Nem tudom. Különösebben nem érdekel,mivel nem érzek napközben különbséget. Igaz szinte mindig wifin van a telefon és nem a 3g-t basztatja..
-
noorbertt
őstag
Valahol olvastam h lesz egy frissítés és onnantól aksibarátabb..
Nem tudom hol és mikor,de a napokban kipróbáltam. Éjszaka felcsatlakoztatva hagytam és összesen 10%ot esett az aksi úgy hogy minden futott ami általában szokott. Most non-stop megy és semmi extra változást nem érzékelek. Nem is lassul be a telefon (Xperia Arc cyanogenmod 9).Próbáld ki. Maximum nálad máshogy lesz..
szerk: Általában üzenetekre használom telefonon , így a hanghívásról nem tudok nyilatkozni aksi terén,,de természetesnek venném ha az szívná az aksit.
-
noorbertt
őstag
válasz
Magnat
üzenetére
Gondolom utána néztél mielőtt azt állítod egy programról hogy csak Android és IOS-re van
http://viber.com/Viszont a Skype már nyugodtan futhat a háttérben, nem szívja az aksit.
-
noorbertt
őstag
Hali,
Igaz ez az app topik.. De erről érdeklődnék. valaki próbálta már? Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor a képernyő bekapcsolásnál is kódot kel megadni? Vagy csak bekapcsolásnál? Mert beállításnál a képrenyőkódot is be kel állítani..
Csak az válaszoljon rá aki próbálta.
Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi