Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Bocsi, azt nem írtam hozzá, hogy hiába tettem rá akármelyik verziót, mindegyik hibaüzenettel leáll vagy el sem indul.
Máshol írtak olyasmit, hogy egyrészt esetleg valami google license hiányozhat, másrészt az apk-t nem elég simán feltelepíteni, hanem még valamit buherálni is kell (persze szoftveresen).De nekem ezek magasak, annyira nem vagyok belemélyedve a dolgokba.
Azért várom a tippeket. -
Voice24
őstag
Hali!
Megpróbálkozok, hátha tud valaki segíteni:
Arról lenne szó, hogy rendeltünk egy kínai klón telefont, android 4.0.3 fut rajta. Viszont gyárilag nem volt benne a Market (semmilyen néven). Hogyan lehetne utólag ezt megoldani?
Gmail fiók létre van hozva.Köszi előre is.
Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest