- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
fatal` #46920 üzenetére
A Spicás és egyéb telefonokhoz adott verzió régi buta program volt (bár nekem még így is a legkorrektebb), de ez egy Primo verzió. Még mindig szeretném, ha legálisan használhatnám az iGO-t vagyis most már az iGO Primo-t, ezért kérdeztem, tud-e valaki olyanról, ami szerint mégis lesz hivatalosan elérhető iGO Androidra vagy mi a f.sz van
Megint minden gépen lesz már Primo, mire a NavNGo egyáltalán bejelenti, hogy elkezdték fontolgatni az androidra fejlesztést. Aztán mire kijönnek, már csak azon sajnálkozhatnak, hogy inkább warezolják az emberek az igot, minthogy fizessenek érte. Nem értem.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Könyvajánló
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest