- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
fatal`
titán
N7-ben nem találtam ilyet, bár nem tudtam nagyon megnézni, mert szarakodott az sd kártyám, utána meg fizetős lett.
A rázást én sem használom, csak funkciónak írtam, van, akinek az kell. Mondjuk a PowerAMP nem tudja egyiket sem (shaking van, de az külső cucc és iszonyat bugos, kikapcsolt képernyővel nem is működik).
PlayerPRO-ban a hangerőléptetésnek egyetlen hátránya, hogy kell hozzá a lockscreenje.
(#33423) TRob1: Albumot léptetni sajnos nem tud.
A hangminőséget a DSP Packkal gondoltam és beállított EQval (persze mint írtam, ez lehet placebo is). Én megvettem, mert szerintem megéri az árát. Ha az albumléptetés egy fontos funkció neked, akkor valóban nem ez lesz a kedvenc lejátszód, nekem meg a hangerőléptetés fontos, ezért nem használok MortPlayert. Ezért jó, hogy vannak alternatívák.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest