- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
fatal`
titán
N7-ben nem találtam ilyet, bár nem tudtam nagyon megnézni, mert szarakodott az sd kártyám, utána meg fizetős lett.
A rázást én sem használom, csak funkciónak írtam, van, akinek az kell. Mondjuk a PowerAMP nem tudja egyiket sem (shaking van, de az külső cucc és iszonyat bugos, kikapcsolt képernyővel nem is működik).
PlayerPRO-ban a hangerőléptetésnek egyetlen hátránya, hogy kell hozzá a lockscreenje.
(#33423) TRob1: Albumot léptetni sajnos nem tud.
A hangminőséget a DSP Packkal gondoltam és beállított EQval (persze mint írtam, ez lehet placebo is). Én megvettem, mert szerintem megéri az árát. Ha az albumléptetés egy fontos funkció neked, akkor valóban nem ez lesz a kedvenc lejátszód, nekem meg a hangerőléptetés fontos, ezért nem használok MortPlayert. Ezért jó, hogy vannak alternatívák.
Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged