Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dark Archon #30718 üzenetére
Ez már tényleg nagyon off, de ezt kifejtenéd:
Telefonra sincs előfizetésem, nem véletlenül vagyok feltöltőkártyás (szeretem tudni, hogy tényleg lebeszélem, amiért fizetek és ez nem nullázódik havonta)
Képes vagy kétszer annyit fizetni 1 perc beszélgetésért, csak, hogy tudd, hogy lefogyott? Otthon is állandóan megy a TV, mert ha már fizeted az előfizetést, nehogymá' ne menjen?
-
Drenadar
veterán
válasz
Dark Archon #30718 üzenetére
Sok munkahelyen nem is adnának wifit... mondván adatvédelmi kockázat.
Ízlések és pofonok. Nekem se a FB miatt kell, de előfizetéses vagyok, mert havonta olcsóbban kijövök vele. Jah én használom isAmúgy meg, ezek a beállítások alap SW-vel is elérhetőek. Illetve akkor még nem próbáltál ki egy HTC Sense felületet
szerintem kenterbe veri a sony felületét. a defyét meg...
(#30719) frensys: Könyörgöm mielőtt ide beírsz egy kérdést, próbáld már megtalálni rá a választ! Lépj be szépen a Gmailbe PCről és a beállításoknál keresgélj. Ott a google is ami segít. Vagy írhatnál privátot is (semmi garancia nincs rá hogy észreveszem). De meg lettél kérve hogy ne offold szét a fórumot mindenféle kérdéssel ami tök alapvető és ufóként már körbejártad...
Aktív témák
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest