- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
engine88 #28024 üzenetére
Én is kb. tízet kipróbáltam, de maradtam az Opera Mini (2G-n) és a
Boat Browser Mini (wifi-n) kettősnél.
-
atillaahun
veterán
válasz
engine88 #28024 üzenetére
Én már vagy 10 böngészőt végigpróbáltam, többek között a felsoroltakat is. Azok a gagyik.
Igazából az Opera is szar a maga módján, mert valami olyan elbaszott módon írták, hogy az Android folyton bazárja, ha hagyod állni egy kicsit.
Többi viszont olyan lassú és főleg laggos volt görgetésnél meg nagyításnál, hogy falra másztam tőlük, nem beszélve arról, hogy a letöltés rész az Opera kivételével egyikbe se megy normálisan.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest