- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
cintula187 #20983 üzenetére
Elvileg az nem triál hanem 1 éves licenszt is kapsz. Legalábbis én kaptam 1 éves licenszt...
Őszintén én már rég levakartam volna a fenébe mert arra se jó, hogy a hátsómat kitöröljem vele, egy rakat warez vackot felraktam, crackelt meg tört programok hadát, és semmit se jelzett vírusosnak pedig ezért raktam fel.
De a gigngerbreak-et azonnal vírusnak jelezte és rinyált érte... érdekes ez biztos, warez appok hadai = nem vírus; csont legális rootoló app = azonnal vírus, hát a k...a anyátokat azt! Ipari hulladék a program, viszont azért hagytam csak fent, mert ellopás vagy eltűnés esetén könnyen le tudom nyomozni hol van a telefon, és nem könnyű levakarni se a programot.
Ha ezt ki tudom váltani egy másik programmal (eddig lusta voltam), már repül is le mert minden egyéb funkciója kukábavaló vagy csak az idegeimre megy.
Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest