Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Válaszolok én is ha nem gond mert úgy emlékszem ezt már többen is kérdezték, lehet nem ebben a topikban.
Az óra widget azért jó mert ma már szinte senki nem hord karórát, 5-6 évvel ezelőtt is már azt láttam osztálytársaimnál, hogy előkapják órán a telefonjukat és azon nézik meg az időt. Akkor én még hordtam karórát, pedig volt mobilom is de 2-3 éve már nem hordok én se.

Az időjárás, hogy mennyire pontatlan azon lehet vitatkozni, én nem hajszálpontos fokokat akarok a jelenlegi időről hanem inkább az előjelzések érdekelnek, az esti, a holnapi vagy az azutáni és ott is annyira, hogy megmondja, hogy esni fog-e vagy sem vagy nagyon hideg vagy nagyon meleg lesz-e. Ezt szinte mindegyik jól tudja, az ha éppen 23 fokot jósol és 26 lesz nem annyira érdekel.

Meg persze jól néznek ki.
Pl. nálam most a Go Weather LG widget a menő. -
Istwan
tag
Ez érdekes felvetés. Már én is többeket akartam megkérdezni hogy valyon miért használnak 2-3 féle órát meg kicsit sem pontos idöjárás jelzést...mikor már mindenhol van tv, rádio és 15 percenként nyomják a meteorológiát. A jelenlegi idöjárást megtudva, meg csak kinézünk az ablakon. .... Meg néha olyan háttereket használnak, hogy már nem lehet tudni hogy mi az ikon és mi a háttér grafika.
Számitottam a kissé felháborodott válaszra. Ezért sem firtattam.
Szerintem ott a válasz hogy : Valaki munkára használja a mobilt, valaki meg szórakozásra. EBBEN NINCS SEMMI KIVETNI VALÓ...még mielött valaki erre is támadna.
-
Breki
veterán
Aktív témák
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Konteó topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- Azonnali notebookos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)