- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Válaszolok én is ha nem gond mert úgy emlékszem ezt már többen is kérdezték, lehet nem ebben a topikban.
Az óra widget azért jó mert ma már szinte senki nem hord karórát, 5-6 évvel ezelőtt is már azt láttam osztálytársaimnál, hogy előkapják órán a telefonjukat és azon nézik meg az időt. Akkor én még hordtam karórát, pedig volt mobilom is de 2-3 éve már nem hordok én se.
Az időjárás, hogy mennyire pontatlan azon lehet vitatkozni, én nem hajszálpontos fokokat akarok a jelenlegi időről hanem inkább az előjelzések érdekelnek, az esti, a holnapi vagy az azutáni és ott is annyira, hogy megmondja, hogy esni fog-e vagy sem vagy nagyon hideg vagy nagyon meleg lesz-e. Ezt szinte mindegyik jól tudja, az ha éppen 23 fokot jósol és 26 lesz nem annyira érdekel.
Meg persze jól néznek ki.
Pl. nálam most a Go Weather LG widget a menő.
-
Istwan
tag
Ez érdekes felvetés. Már én is többeket akartam megkérdezni hogy valyon miért használnak 2-3 féle órát meg kicsit sem pontos idöjárás jelzést...mikor már mindenhol van tv, rádio és 15 percenként nyomják a meteorológiát. A jelenlegi idöjárást megtudva, meg csak kinézünk az ablakon. .... Meg néha olyan háttereket használnak, hogy már nem lehet tudni hogy mi az ikon és mi a háttér grafika.
Számitottam a kissé felháborodott válaszra. Ezért sem firtattam.
Szerintem ott a válasz hogy : Valaki munkára használja a mobilt, valaki meg szórakozásra. EBBEN NINCS SEMMI KIVETNI VALÓ...még mielött valaki erre is támadna. -
Breki
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest