Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Inkább olvasd amit én írtam, illetve azt az oldalt amit linkeltem, vagy Kakumix által linkelt wiki oldalt, de ne az ő leírása legyen a tudatodban.
Pont nem az a lényeg hogy mi van a ládában, hanem hogy megismerd azt a helyet, környezetet, ... ahová elrejtették. A "láda" amolyan plusz, abban van egy jelszó, és a geocaching oldalon tudod mindig bejelenteni. Én még "új" vagyok ebben, de tetszik, családdal "nyomjuk". 
Aki szeret kirándulni, túrázni, várostnézni... stb., azoknak sztem nagyon jó (aki másvilág, annak meg haszontalan).(trob1)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pont nem az a lényeg hogy mi van a ládában, hanem hogy megismerd azt a helyet, környezetet, ... ahová elrejtették. A "láda" amolyan plusz, abban van egy jelszó, és a geocaching oldalon tudod mindig bejelenteni. Én még "új" vagyok ebben, de tetszik, családdal "nyomjuk".