Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Drenadar
üzenetére
Mármint működik minden, csak üzenet írásnál dobja ezt, vagy már eleve nem tudsz csatlakozni vele PC-re? (gondolom kliens a telefonon és be is van kapcsolva
)(#30326) Drenadar:
Nálam minden szép, minden jó. Még sosem írtam PC-ről sms-t (meg amúgy is 1 évben a havi keretem felét se, ami 60 ingyé'
), de most kipróbáltam asszony felé. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
De igaz, mert ő azt szeretné hogy minden (MINDEN) appja automatikusan úgy rendeződjön egymás mellé, amilyen fajta, saját magától... A nagyságos Úr nem hajlandó egyesével ikonokat rendezgetni egymás mellé, és mappát se akar, meg rejtést se.
-
TRob1
veterán
válasz
punky10
üzenetére
Szerintem ő arra gondol, hogy az appdrawerben (alkalmazásfiók) szeretne mappákat...
(Persze lehet hogy az említett alkalmazás ott is tud csinálni, nem ismerem)(#30215) bencus3:
Mire gondolsz pontosan? Home-on vagy Appdrawerben létrehozott mappára? Vagy hogy sd-t tisztítsa meg vmi?
-
TRob1
veterán
válasz
Cindercone82
üzenetére
Nem tudok ilyesmiről. Akkor a 23Ft-os ADW Ex-emet is eladnám a mostani árának feléért vkinek
(Meg még 1-2 appot) -
TRob1
veterán
Vagy talán még jobb ha exportálja sd-re, telefonból mindenhonnan törlés, majd webes gmail címtárba importálja, aztán szinkron... (legalábbis annó én így csináltam)
(#30201) hodostamas:
Ezekből a hsz-ekből ítélve nem
-"transparent notification bar please!!!!"
-"yesssss , pleas transparent status bar !!!"
-"Stop filling up space with requests about transparant notificationbars, it’s not handheld by the launcher, it’s a framework thing and the from itself has to be modified and still on most roms it can’t be done even when you root and hack the framework, so its silly to even ask for this."
-"transparent notification bar is possible! ZEAM LAUNCHER AND MIUI LAUNCHER HAVE IT!"
-"Those launchers that you talk about doesn’t theme the notificationbar it sort of hides it and makes a type of widget where it suppose to be a notufucationbar. This is not a solution for a launcher that wants to be somewhat professional and fully functional and I don’t believe that the GO team would ever use this dirty solution.
The graphics for the real notificationbar rests within the framework inside system and no launcher can get to them without root no matter what you want to believe."
-"Statusbar Transparency requires changes to the system UI, thus root access is needed. End of story, stop requesting a feature that won’t be implemented"Ennyi asszem elég...

-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azért van ami sztem jobban néz ki.

Live Wallpaper:
Sexy hot girl Live WallpaperPrettyGirl Clock LiveWallpaper
Óra widget:
Pretty Girl Clock WidgetIdőjáráas app:
Bikini Weather Girl(#30165) jer1cho:
Én már több mint 6 éve az vagyok. (Sőt, több mint 2 éve kétszeres.
) De még egyelőre nem féltékeny senki a telefonomra. 
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
"háttéren verőfényes napsütés van, az időjárás meg holdat mutat és -3 fokot" - És valójában meg borult, és szakad az eső.

ui: Egyébként mernék fogadni, hogy az Androidos közösség többsége az Android előtti egész életében együttvéve nem érdeklődött annyit az időjárás felől, mint mióta megvan az Androidja.

ui2: Na jó, hagyom az offot, inkább megyek filmet nézni (nem telefonon
) -
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem mindegy mit mutat? Általában úgy se azért használják az emberek mert annyira érdekli őket a pillanatnyi idő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Dehogynem ide akarta. Mániája teleszemetelni ezt a topikot.
(#30143) frensys :
Mivel témákat, live wallpapereket nem illik sd-re tenni... Normál appok valók oda (amiket nem használunk folyamat), oszt csók. -
TRob1
veterán
válasz
djadji
üzenetére
Azért szerkesztettem ki a hsz-t, mert most próbálgattam, ráadásul nálam csak 7et jelenített most meg. Illetve 7 napot, jan 31-ig.

szerk: Na már fullba jeleníti meg, amennyit akarok.

Az események számát is állítsd pl. 20-ra, meg az alatta lévő Események keresését is 14 vagy 30 napra
-
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Ok, ok, már értem, csak úgy értelmeztem hogy eleve nem jött össze a magyar hang se...

Voice Speed Dial ? (Nézz utána, vhol azt olvastam hogy jól használható)
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Ha feltetted Svox Mariskát, akkor a svox-on belül kellene lennie magyarnak...

-
TRob1
veterán
válasz
domerator
üzenetére
Csak annyi, hogy nekem pont nem a "villámság" az elsődleges semminél, énkább a kényelem, a funkcionalitás... ADW-nek még a menüje is káosz. Nekem soha nem tetszett (és ez most nem a vicc része). Egyébként anno még Go előtt se használtam, Lp-t favorizáltam akkor is inkább. Mondjuk akkoriban én 1 romnál se tapasztaltam restartot, de azóta változhatott a helyzet.
ui: Vazze, holnaptól mezítláb járok.
(#30032) spiritex:
Nem a TW-nél kell (kellet volna) alapértelmezés törlést nyomni, hanem a Go-nál. De mivel törölted az adatokat, esélyes hogy már ott se lesznek kint az ikonok (de ebben nem vagyok biztos, mert Launchereknél még nem sikerül ilyen "bakit" elkövetnem)
Appdrawerben egyébként a TW-nek nem volt "indítóikonja"? -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Én meg megvettem az ADW-t, de sokszorosát kellene visszafizetniük, hogy esetleg használjam egy kis ideig. Akkor már inkább az elavult LauncherPro, az még így sem annyira fosch.

Egyébként pont így vagyok a Frászbukkal: Sok millió embernek megfelel, sőt a legjobb, Én meg a hátam közepére sem kívánom. (Még a végén úgy járok mint domi ). A Go meg pont az ellentét: Sok millió embernek megfelel, sőt a legjobb, Te meg a hátad közepére se kívánod.
(#30030) domerator
Mi van öregapám, nyúz a csúz? Vagy mi történt? Megemelted magad a nagyképernyős telefonoddal?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Contact Widget tényleg jó, még jó régen én is azt használtam, míg nem volt Go Contact Widget.

Fércbukk appok meg sztem tökéletesek. Legalább annyira mint maga a fércbukk.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Na és mi a Bankbetét? Amit beteszel a bankba.

szerk: Amit vagy lekötsz, vagy nem.
"A betét lehet látra szóló, illetve lekötött. A látra szóló betét a folyószámlán, lekötés nélkül tartott pénz, s mivel bármikor, akár bankautomatán keresztül is hozzájuthatunk, a kamata alacsonyabb."
-
TRob1
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Nem, nem, 100ezer euro!
Ha tönkremegy a bank, eddig az összegig visszakapod a pénzt, ha él a bank, akkor meg ő fizet/intézkedik ha valami gikszer adódik. (mint ahogy nekem is visszajött a tankolás ára, de neten találsz olyan példát is hogy lenyúltak majd 2 millát vkitől, és elvileg el se kapták a tettest, de a bank visszafizette)Úgy tudom Köteles vagy visszaadni (az már más kérdés hogy "kis" összegekkel nem foglalkoznak), de mint a másik példában írtam, esély se volt megtartani (meg visszaadni se, automatán "visszavezették") És ez most volt 1-1,5 hónapon belül.
-
TRob1
veterán
válasz
frensys
üzenetére
Az Én választásom a Te helyedben az lenne, hogy Önként feladnám magam a duplareg miatt, és emelt fővel vonulnék száműzetésbe... utána rögtön meg eladnám az okostelefonom, mert azért mégsem járja hogy okosabb legyen mint Én (de mondom, ezt szigorúan csak a Te helyedben tenném)
-
TRob1
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Persze, néha előfordul, de vissza is kapod... Sőt, nemrég mesélt anyám egy érdekes dolgot, külföldről várt vki vmi pénzt (pontos számra nem emlékszem) de vmi 2-3ezer euro, erre jött 1 nullával több.
Persze esélye se volt megtartani, és nem is neki kellett visszautalni, hanem szépen "visszavonták". Nem olyan egyszerű csak úgy bukni a pénzt a bankszámládról. Főleg hogy 100ezer (asszem most már ennyi az unióban) euróig garancia van minden ember számlájára. -
-
TRob1
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Én nem akarok senkit győzködni, de senkinek nem fog csak úgy eltűnni pénze a kártyájáról. Ha mégis, azt meg visszakapja (előbb vagy utóbb
).
(Egyébként nálam nemrég volt olyan, hogy Benzinkúton tankoltam, kártyával fizettem, majd néhány nap múlva nézem a netbankot, és 2szer "nyúlták" le a pénzt.
Telefon Banknak, mondják oké, intézkednek, ilyen esetekben max 30 nap. Mondom "hudejó". Erre másnap ott volt újra a pénz. Komoly.
) -
TRob1
veterán
Huh de kihalt a topik.

Emberek, nemtom mi történt, de GoSMS + GoKeyboard kombóval az eddig beszélt dolog volt (Í, Á, Ő, Ű.. nél levette 70-re az sms méretét) Annyit tettem hogy bekapcsoltam az angol nyelvet is a magyar mellé (azóta ki is kapcsoltam), és csak az ű és ő-re veszi le, a többire nem.
(És pár órája meg tuti levette, mert küldtem "próbasms-t" asszonynak, nálam 2sms-t írt, ő 1ben kapta meg) Ezt most nagyon nem értem. -
TRob1
veterán
Sztem ezt tudja bármelyik Dialer/kontaktkezelő app is (pl: GoContactsEx, DialerOne, ...) (vagy legalábbis illik tudniuk
). Vagy pl. van olyan hogy CallTrack, ami a naptáradba beleírja/szinkronizálja...(#29721) hunfatal :
Én a gyári SMS-be nem látok ilyen ékezetdőlős dolgokat...
(Mondjuk nem is használom, csak most futólag belekukkantottam) -
TRob1
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Hahaha! Te is csak szavakat olvasol a mondatokból, mi?
Írtam én is egyéb megoldásokat (pl. hívás ha már telefon, vagy Handcent ha mindenáron százával sms), és mások is írtak többet is (ékezet nélkül, balra dőlő ékezettel, ...)
Pl. Faterom nem mélezik, és ha hiszed ha nem, szoktunk kommunikálni: személyesen vagy telefonon (életemben nem írtam neki sms-t mert egyszerűbb, gyorsabb, és többet el is mondok telefonon
) -
TRob1
veterán
válasz
domerator
üzenetére
(Egyébként az a hsz-e pont megint 1 újabb egyezés a többi mellett...
)"Az sms irás is megoldódott,mert hogy ugye elegem volt abból hogy apró betükkel képtelen csak 10 perc alatt kb.megirni az ember egy rohadt üzenetet,na a lényeg:nem kell ide csiri viri smartkeyboard meg anysoft stb.,a saját gyári lg beviteli módja tökéletes rájöttem,csak hát mindenki ugye lecseréli alapból én is igy tettem és meg se néztem milyen jó a gyárija,ami a következő: Egy gombon ugye 3 betü és addig nyomod amig kell,mintha normál telód lenne,úgyhogy ez is megoldva!" - #29402
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Így van, ugyanez a véleményem (annyiban tér el, hogy nekem "csak" 60 ingyen sms van, de én se küldök 2-3 nál többet
).
Egyébként meg a 70 karakter se olyan hú de rövid, hogy az sms-be való szöveg ne férne bele az esetek többségében. -
TRob1
veterán
válasz
pingwin011
üzenetére
"Azért szerintem egyébként járna annyi a magyar embereknek, hogy rendesen lehessen ékezettel smst írni" - Lehet. Tudsz írni normális ékezetes karaktereket, tehát LEHET. Ha a leírás ellenére sem érted hogy miért van így (több helyet foglal), akkor erre meg nem tudok mit mondani...
Egyébként a nagy sms-ezők meg miért nem szoknak át az e-mail-re, abban annyi és olyan karakter lehet, amilyet csak akarnak, mélt meg kb. minden ember tud már olvasni a világon.
(És 70 karakterig lehet magyar ékezetes karaktereket is használni, azt meg nem hiszem el hogy tucatszám gyártja mindenki a 70 karakternél hosszabb sms-eket. Főleg úgy, hogy 1 perc hívás általában 1 sms ára, és 1 percben azért többet lehet közölni mint 1 sms-ben. Furák vagytok gyerekek
)ui: De még mindig ott van a Handcent SMS app azoknak akiknek ilyen problémái vannak, ott tök mind1 hogy írod, átalakítja és kész.
-
TRob1
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
(#29647) .:LoMAX:. :
Há' erről van szó, kérem szépen.
(#29645) F-ECT$ :
Látod, ez is furcsa. Te mondasz egyet, ami ráadásul nem is teljesen a kérdés (csak félig, mert olyat kérdezett hogy mik azok amik kicsit is fogyasztanak, te meg írod hogy mi sokat, de az említett app is legalább kicsit fogyszt), neked köszönet jár. Én mondok többet is ami fogyaszt, engem meg lebaxnak. Hát ilyen világot élünk sajna...
-
TRob1
veterán
válasz
frensys
üzenetére
Szted abba mi a vicc ha hülyeséget akarsz csinálni, én meg annak megfelelően - ráadásul igazat - válaszolok. (Felsoroltam amik tutira fogyasztanak, zenére meg azt mondtam hogy nem tudom.)
A szellemes válasszal meg mindenki jobban jár... nem árt kis vidámságot vinni mindenki életébe.

(#29633) k850 :
Láttam ám.
-
TRob1
veterán
válasz
stefi68
üzenetére
Már rá is jöttem: Be kellett volna kapcsolnod a szinkronizálást.
Az érmet köszi de nem fogadhatom el,meg különben is, kaptam jobbat.

-
TRob1
veterán
válasz
stefi68
üzenetére
Csak megjegyezném, hogy bármilyen Rom is volt a Blade-emen, mindig megjelentek a Név- és ünnepnapok a naptárában (pedig volt már rajta jó sok féle, 2.2-ből és 2.3-ból is, ha beleszámítjuk az 1-2 naponta cserélődött CM nightlykat is, akkor legalább 90-100 Rom, de anélkül is 10 féle biztos
)ui: De egyébként nem is hallottam még ilyenről, hogy vkinek ne jelenne meg (komolyan). Pont most is volt 1 diskurzus Blade totyikban hogy mi tud megjelenni a CM-es zárképernyőn, és többen is írták hogy kiírja az aznapi névnapot (vagyis megjelenik a naptárukban)
-
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Én se értettem mi ez a túlbonyolítás... de talán kapunk rá magyarázatot.

(#29579) xSide :
Nem a saját naptárakba mutatja a bal menünél hanem a más naptárakban, de attól még beírja a naptáradba és le is szinkronizálja telefonra. Vagy mást szeretnétek?szerk: Szerkeszteni a neveket? Bélát átírni Juliskára?
-
TRob1
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Nem sok köze van a honosításnak ehhez (semmi)
Kb. még 2003-ban indult a dolog, mikor elkezdték nyomatni az unicode alapú karakterek támogatását a telefonokban, volt is nagy felháborodás hogy 2 meg 3 sms-ben megy el 1 üzenet (még vmi per is volt asszem) Aztán jött hogy át lehet kapcsolni a telefonokban csökkentett karaktertámogatásra... így már oké volt újra az sms küldés, igaz, nem is lehetett a mi jobbra dőlő ékezeteinket használni.
De az egésznek az alapja kb az, hogy annak idején létrehoztak egy ún. GSM ABC-t, ami 7 bites, ezért 128 karakter fért bele (a mi ékezeteseink pont nem, természetesen). Ezután jött az unicode amibe már minen más nyelv speckó karaktere is belefér, csak éppen ez már 16 bites rendszer, és ez miatt több helyet foglal.
Magyarul: amikor írsz egy nem GSM ABC-s karaktert mint pl: Á, átvált unicod-ra és ezért kb. feleannyi fér 1 sms-be (innentől már mind1 hogy hány ilyen karaktert írsz, mikor átváltott, akkor már csak 1nek fogja számolni, de ugye eleve az egész kevesebb lesz a több helyfoglalás miatt)Bocsi ha hosszú, de rem. valamennyire érthető.
-
TRob1
veterán
válasz
baalco
üzenetére
Ingyenest keres, ami nem warez (ki is emelte). És térképet, nem navigációt (legalábbis azt írta
)
Mellesleg nekem is jó lenne egy ilyen Google Maps szerű térkép (nem navi), ami offline... Sima "egyszerű" térkép, ami mutatja az aktuális helyzetem is.
(#29500) baalco:
Köszi a pontot
(Írd a többihez
) -
TRob1
veterán
válasz
üzenetére
Ha anno "megvettem" ingyé' amazonon a
Docs To Go-t, akkor is jobb választás ez?
(#29448) suti_88:
A harmadik kérdésre: csinálsz az sd karine egy Media/Audio mappát (ha még nem volna), és ezen belül Alarms, Notifications és Ringtones mappákat, és értelemszerűen pakolsz bele mp3-akat, ogg-okat... Máris tudsz választani csengőhangot, értesítési hangot vagy ébresztést.De ha rootolt a telefonod, akkor go a System/Media/Audio-ba és ugyanúgy megtalálod az almappákat, pakolhatod oda is a dolgaidat (még jobban is jársz így, hisz a system-en az üres helyet másra úgysem igen használod
) -
TRob1
veterán
válasz
idegenufo
üzenetére
Már megint félrebeszélsz. Nekem jelzi led is ha jött üzenet (vagy nem fogadott hívás), de meg is hallom, mert elég hangos. Azt meg úgyse hiszem el, hogy több órán keresztül nem nyúlsz a telefonodhoz (főleg hogy ilyen nagy "WarezGamer" vagy)
ui: Nem akarod magad törölni a PH-ról? Sztem nem csak én fáradok tőled.
(#29402) idegenufo:
Faxom már, ne szemeteld tele a topikot állandóan a nem ide tartozó hülyeségeiddel.Valaki már bannoltathatna igazán. -
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Mi a gyorsabb? A kapott üzenetek elolvasása, vagy az üzenetek megírása? (Ha már üzenetkezelőről beszélünk)

szerk: Én az a típus vagyok, hogy nekem a sebesség nem minden, nem ez az elsődleges. A sebesség/akadás miatt nem adom fel az extra funkciókat semmiben/soha/sehol az életben. (De ha maradunk csak az appoknál: se az sms-nél, se a kontaktoknál, se a launchernél)

(#29368) tutis:
Sejtettem hogy ilyesmi lesz, azért is kérdeztem rá.
Nem eszi, mivel nincs ami használja. Nyugodtan tégy 1 próbát. 1 éves a telefonom, de még soha nem volt kikapcsolva a gps.
Ha nem megy olyan app aminek kell a gps, nem is fogyaszt. Ha indítod az appot (navi, tracker, néhány iránytű, fényképező... stb), akkor indul a "dzsipszi" is, ha leállítod ezeket az appokat, akkor a gps is "leáll". -
TRob1
veterán
"Az a lényeg, hogy plusz alkalmazással fölösleges terhelni a rendszert" - Ezt pont egy olyan világban kijelenteni ahol az emberek nagy részének mániája a felesleges óra, időjárás és frászbukk app/widget? Én pl. ezzel a 3-mal elég sokat tudok spórolni
(Nem is beszélve a sok-sok megás, PC-n már 8-10éve is elavultnak számító játékokról)De hát ahogy mondtad is: "ez egyén függő, hogy mire van szüksége"

ui: Az már megint egy más kérdés, hogy nem azt a világot éljük, ahol a többség azért vesz vagy tesz dolgokat, mert szüksége van rá.

ui2: De ebből ne legyen vita, nem azért írtam.

(#29357) petipetya:
Felsorolnál pár dolgot hogy mikben sokkal jobb a gyári? Tényleg érdekel, mert lehet hogy visszatérek rá.
(Egyedül a méretet ne említsd, mert az nem azt jelenti hogy jobb, és helyem van bőven) -
TRob1
veterán
válasz
domerator
üzenetére
Igen ám, de ilyet lehet másra is mondani: Gyári sms van ami nem tud "bubis" formát vagyis nem különülnek el olyan jól az üzenetek, körülményes több embernek küldeni 1 sms-t, témázhatóság hianya, sms-ek mentése/visszaállítása... sokminden. Vagy pl. lásd kettővel feletted az ébresztés: én pl. ezt nem értettem soha. Nekem pl. a gyári teljesen megfelel, eddig bármikor beállítottam, ébresztett, én meg felébredtem. (Ja hogy extra funkciók? Nah ezért jó másik sms kezelő is.
) Úgyhogy 1 szó mint száz, szvsz a gyári sms app is sokkal carabb tud lenni mint egy alternatív megoldás. 
-
TRob1
veterán
válasz
mrkorooo
üzenetére
Mi a baj a gyári Launcherrel? Mi a baj a gyári kontaktkezelővel? Mi a baj a gyári tárcsázóval? ... stb. Sztem ezt a kérdést minden gyári appra fel lehet tenni. Van akinek bejön/elég, van akinek nem. De az összes többi appra is igaz, hisz valakinek ez tetszik, valakinek az (vagy dizájn, vagy plusz funkciók, vagy jobb/könnyebb/egyszerűbb használhatóság miatt...)
-
TRob1
veterán
válasz
acsati
üzenetére
Kezdetnek ez a 2 topik/fórum megteszi: Hungariandroid Honosított alkalmazások és PH Magyarított Android alkalmazások
Aktív témák
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Nemtom ki kire csatlakozik, de "összekapcsolódnak" az a lényeg.)
)

Nincs káosz az alkalmazásfiókban, van amit mappákba teszek, van amit elrejtek vele.
(Meg még 1-2 appot)
Na látod ez jó, ezt simán elfogadom érvnek.
(De mi van ha épp a telefonon szakad az eső, de odakinn meg hétágra süt a nap? Akkor ha elindulsz vhová, viszed az esernyőt, max "napernyőnek" használod?

)

)

Telefon Banknak, mondják oké, intézkednek, ilyen esetekben max 30 nap. Mondom "hudejó". Erre másnap ott volt újra a pénz. Komoly.
)