Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kymco
veterán
Leht, hogy öregszem, és rosszul emlékszem, de én a go launcher ex-ben pár napja még használtam azt a funkciót, hogy a "vissza" gomb tartós nyomására kilépett az alkalmazásból, és nem kezdett pld a böngésző visszafelé lépkedni... És egy rom csere után most nem megy... Végignéztem a go beállításait, nem találtam, visszaállítottam a go beállításainak mentését, nem működött, újraraktam a go-t, ez sem segített... Tud valaki segíteni?
-
kymco
veterán
Köszönöm, a segítségetekkel megoldottam...
Az elixir admin Eszközkezelői beállításban jogot kapott a képernyő zárolására. Amint ezt elvettem tőle, le tudtam szedni.... -
kymco
veterán
Jó reggelt!
Le akarom szedni a telómról az elixir 2 admin add-on-t, de nem lehet. Se a marketen keresztül, se a teló program eltávolítási funkciójával nem megy.
Hogyan tudnék megszabadulni tőle? -
kymco
veterán
Milyen gyakran vannak ilyen akciók?... Mert hát fáj a szívem azért, mert csak ma rendeltem meg az internetes bankkártyámat.
-
kymco
veterán
(speciel a Go-nak most vmiért eltűnt a marketből a magyar csomagja
)
Beleszaladtam én is ebbe.
Erre valakinek valami? -
kymco
veterán
Rd mute alkalmazást felraktam, mert a fórumon jó hírverése volt.
De nem működik nekem. Bekapcsoltam a notification bar-ra történő értesítést is, és jelzi is, hogy a hangot kikapcsolta, de mégis csörög a telefon lefordított állapotban.
Volt már valakinek hasonló problémája az alklmazással? -
kymco
veterán
Sziasztok!
Napok óta böngészem a netet olyan miui téma után, ahol a statusbar-ban az akkumlátor kijelzője szürkés (metál) kör alakú indikátorban kiírja a százalékértéket. Tud valaki ebben segíteni? -
kymco
veterán
Sziasztok!
A jorte naptárprogramban hol tudom beállítani, hogy egy-egy eseményre mást is meghívhassak? Nem találom sehol....
A gyári naptárprogramban megvan a szerkesztésben de ennél nem találom....
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)